Szkíta aszkéta VS Szemita szemét
rta: Kameleon - Dtum: 2013. oktber 27. 15:01:49
kepfeltoltes.hu/131027/the_winner_takes_it_all___devil_vs_jesus_by_rinatart-d5vn9ru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Nem vagyok keresztény, nem vagyok zsidó. Magyar vagyok, élni akaró és tudó!
Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most?

Tanulj meg jól kérdezni a választ a tudatodba EGYbõl megkapod mert KÖZ-ÕS!

Teljes hr
Nem vagyok keresztény, nem vagyok zsidó. Magyar vagyok, élni akaró és tudó!
Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most?

Tanulj meg jól kérdezni a választ a tudatodba EGYbõl megkapod mert KÖZ-ÕS!

Röviden összefoglalva: Mi magyarok, szkíta õsök utódai vagyunk. Ahogy Arany János írja: Hunor, Magor két dalia, két egytestvér, Ménrót fia.

Ménrót (Nimród) a legnagyobb szkíta király volt, a szkíta világbirodalom uralkodója. Utódai a hunok és magyarok, a két testvérnép.

Magyar nyelvünk õsnyelv, az õsi, egynyelvû emberiség nyelve. NYELVÜNKBEN AZ ELVÜNK.

A szkíta: aszkéta.

A szkítizmus - jó értelemben vett aszkétizmus. Vagyis nem a pénz és anyagi hatalom, hanem az egészség, a boldogság, az erkölcsi lelki hatalom megszerzésének akarata, jó értelemben vett szegénység és szerénység.

De ennek a felfogásnak megvan az ellentéte is, mint a fénynek az árnyék, a jónak a rossz. Ez a sátánizmus, a rossz imádata, az anyagi hatalom akarása, az önzõ pénzvallás. A sátán nem más, mint a halál istennõje. Nevezik mammonnak is, de mi úgy ismerjük, ahogy az ószövetségben (a "szentnek" nevezett zsidó bibliában) nevezik: jahve, jehova. A zsidó vallás sátánizmus, a világ mai vallásai közül a sátán imádatához a legszorosabban kötõdõ, önzõ és gyilkos pénzvallás, a bûn vallása.

A szemita: szemét.

A zsidó sátánista vallási maffia mára megszerezte a világ feletti anyagi hatalmat - legalábbis látszólag. Hiszen az igazság fölött sohasem uralkodhat a gazság, a hazugság.

A világ, amiben élünk, ami egyre gyorsulva visz minket lefelé a gazdasági lejtõn, aminek végén az anyagiasodó zsidó pokol megsemmisítõ bugyrai tátonganak, nem más, mint a megvalósult sátánizmus.

A szkíta aszkéta és a szemita szemét: egymás ellentétei.

A magyar hit és a zsidó vallás: egymás ellentétei.

A magyar élni akar, a zsidó élõsködni. S ha az élõsködõk elszaporodnak, az élõkre rossz sors vár. De mi ezt nem hagyjuk. Az élõsködõknek választaniuk kell: elmennek vagy meghalnak. S az élõsködõk barátaira is ugyanez a sors vár.

Ez az ellentét több ezer éves. Az igaz magyar hitet több ezer éve üldözik, tagadják, irtják a sátánisták. Most a háború, ami valójában vallásháború, újra testet ölt, és fordulópontjához érkezik. Háború következik, szó szerinti háború, itt Magyarországon. A zsidók ki akarják irtani a magyarokat magyar földrõl, testileg és lelkileg. El akarják törölni hitünket. Õsi igaz Istenünk helyébe, az élet jóságos ÚrIstenének helyébe annak ellentétét, a hamis és hazug halálistennõt akarják ültetni.

Ez mind itt és most folyik, a szemünk láttára és fülünk hallatára. A háború már elkezdõdött, és a megtestesülése, felszínre bukkanása sem várat sokáig. Akinek szeme van, lássa meg, akinek füle van, hallja meg.

A felszín alatt már kitört a zsidó-magyar háború. A tét az életünk, az igazság a fegyverünk. Ha mi Istennel, õ velünk. A hazug zsidók ellenünk.

Askata (szkíta) szavak elemzése (összesítve, betûrend szerint)
http://osmagyar.k...c82ff80ca4

Gautama Sziddhártha

Gautama Sziddhártha (páliul Gótama Sziddhattha; i. e. 563 - i. e. 483) ismertebb nevén a történelmi Buddha v. Sakjamuni Buddha, a világ egyik legnagyobb vallásának, a buddhizmusnak a meghatározó alakja. Az Északkelet-Indiában és Nepál határa közelében lévõ Kapilavasztu városában uralkodó király fia volt, s a mai Nepál területén, Lumbiniben született. Páli nyelven beszélt.
Sziddhártha a Sákja (szakja, szkíta) törzsbõl származik (ezért Sákjamuni v. Sakjamuni az egyik megnevezése - a Sákja v. Szakja Bölcs), akik a Himalája déli lankáin éltek. A család királyi rangnak örvendett. http://hu.wikiped...%C3%A1rtha

Buddha élete/Buda
http://www.buddha...ddha_elete

Buddha a Szkíta Bölcs
http://www.buddha...kita_bolcs

Szkíta aranykincsek vonzásában

A szkíta kultúra megismerésének folyamatában fõként a görög írásos emlékek és a régészeti leletek vannak segítségünkre. A legtöbb lelet elhelyezkedésének köszönhetõen (Dél-Oroszország, Ukrajna) a feltárásokban fõként orosz kutatók járnak az élen.
http://explorerwo...onzasaban/

Négy nemes igazság
http://hu.wikiped...azs%C3%A1g

Nemes nyolcrétû ösvény/Középpont/
http://hu.wikiped...sv%C3%A9ny

Dharma(csakra)
http://hu.wikiped...armacsakra

Szamuráj - Nindzsa - Yamabushi - Aszkéta - A Szkíta
(Írjátok be a google-be mindegyik szót külön-külön és hasonlítsátok össze ruházataikat/képek)


"A régi idõkben az emberek, akiket úgy neveztek gyója (aszkéták), dóshi (Taoisták) és hasonlók, különféle sámánista technikákat gyakoroltak, miközben bejárták Japánt. Gyógyították az embereket, jósoltak, tanácsokat adtak az embereknek. Ez egy, az In-Yang Öt Szint Elmélet elõtti hit, ami megelõzte a Buddhizmust. Az önhipnózis erejével, a sámánizmus erejét felhasználva képesek voltak éjszaka látni, jól tudni mi történik távoli helyeken, és hasonlók. Ez tovább él a shugen-ben (hegyi aszkétizmus) és a ninjutsu-ban.

Habár Iga-ban nem volt helyük a shougen-nek, a yamabushi (hegyi aszkéták) és a ninják ugyanazon a szinten éltek."
http://www.yamabu...o=ninjutsu

SZEMITA AZ ANTI DE NEM ANTI A SZEMITA . (Kötelezõ anyag!)
http://atyasekeli...emita.html

És természetesen lehet folytatni az "igaz elemek" KI-vetítését ami a valós EGY s ÉG...!