Kolontártól idáig?
rta: lica - Dtum: 2013. november 20. 22:04:03
Levélváltások nem csak szellemi -séget- kedvelõk számára.
Ékes példája annak hogy hogyan lehet Kolontártól eljutni a szellemi síkig.
Ajánlom mindenkinek.
Teljes hr
Link

Megszólal egy titkos spanyol ügynök. Szerinte is kívülrõl történõ behatás miatt szakadt szét a gát Kolontárnál.
De a magyar fizikus szerint is. Ott vannak a fényképek,dr. Kozéky László továbbította azokat. Robbanás történt az északi falnál, az okozta a sarok kiszakadását, és a lúg kiömlését.13 perc 19 másodpercnél állítsák le a filmet, jól látható az iszap kráter, meg a törés az északi falon!
A nyomokat a Kormány eltûntette.
És hát maradt az almásfûzítõi gát a mögötte lévõ mérgezõ iszappal, mely bármikor a Dunába robbantható, igaz? Nem véletlenül üzenték nekem, hogy ne sétálgassak arrafelé, most mikor az áradáskor arra jártam a gát felé.
Hogy kiknek, és miért nem tetszett ez, azt nem tudom.
Üdvözlettel: Eszter.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ui: az sem világos, miért nem mond le Orbán Viktor, ha zsarolható? Mi a fészkes fenét erõlködik itt, mikor annyi vagyona van, élvezhetné az életet! És hagyhatná, hogy mi is élvezzük azt lemondása révén.
Üdv.György

---------------------------------------------------------------------------------


Szeretném felhivni a tisztelt cimzettek figyelmét arra, hogy ezt a videót a leadás utáni napokban és után hónapokkal újra, már kétszer láttuk a neten, az azerbajdzsáni gyilkos kiadása utáni idõkben. Innen tudni mikori, évekkel ez elõtti Echo TV adásról van szó. Elég régi. De ez nem lenne hiba.

Eszter kommentárjával inkább.
Most a választások elõtt ujra elõveszi az évekkel ez elõtti Echo TV mûsorát, és Orbán Viktor miniszterelnök leváltását szugerálja bele az olvasókba.
Nem tetszik neki, hogy lábra állitotta az országot? Netén neki kevesebb jut ezáltal?
Nem teszik neki, hogy kihuzta az országot az adósságcsapdából? Az országcsõd job let volna neki? Kilóg a lóláb!
Nem tetszik neki, hogy nagyobb darab kenyér jut ma már az országban mindenkinek, nem csak neki és a hasonszõrûeknek?
Nem tetszik neki, hogy a munkanélküliség csükken, - amit adjon hálát az Istennek nem ismerhet!
Nem tetszik neki, hogy az EU-ben is, és nemzetközileg is elismert a magyar kormány pozitiv mûködése és intézkedéseit egyre másra követik a világ országai? Mexicó is bejelentette, hogy génkezelt élelmiszert nem hajlandó termeszetni, tenyészteni. Sorra adóztatják meg az emberiségnyúzó bankokat, és egyebek!
Nem tetszik neki, hogy a magyar nép bolgodulni kezd??

Azt szugerálja a választások elõtt, hogy a kormány felelõs a vörösiszap ügyében?
Sajnos az iszap robbantás valóban igaz. Ezzel nincs is baj. Ám minden épeszû tudja, a kormány nem tehet a robbantásról! Aki tudja mondja ezt meg WERBER kampány tanácsadónak is.
Nem kell szugeráljni az olvasóba az ellenkezõjét azzal, mintha a kormánynak köze lenne a nyomok eltüntetésének kisérletéhez! Mert azt bizony Szaniszló ur is "elfelejtette" megemliteni, hogy a kormánynak ez nem állt érdekében amikor õ is kihangsulyozta, hogy az egész akció Magyarország ellen történt, tehát a mézes bödönbõl kiesettek keze van benne!!!!!!!!!!!!

Nem kell ilyen trükkökkel elõállni a választások elõtt, mert a kormánypártiaknak van memóriájuk, és emlékeznek arra ki, mikor, mit, milyen célból tett vagy mondott, s nem ugranak be ilyen trükköknek, hogy eltávolodjanak a koaliciös koprmány visszaszavazásától!
Judit

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miért ébresztett fel nagy többségünket Vukics Feri? Mert vágyunk az igazságra és a változásra az ember központú életre.
Végveszélyben, teljes felszámolás alatt áll az országunk, úgy , hogy észre sem veszi a nép? Nagyon igaz!
A teljes kormányunkat ( nemzetinek hazudott oldalát is) a pénz vezérli, a pénz reggel eldönti, hogy du. igen vagy nem gombot kell megnyomni a szófogadó jancsibohóckáknak, különben irgum-burgum frakciófegyelem! Csak ismételni tudom magam, nagyon igaz!
A gondolkodó ember ezt tisztán látja.
(Sajnos angolul van a következõ film amit átküldök, de aki teheti, nézzétek meg-bizonyitó erejû.)
A zsarnok kormányok ideje lejárt, alulról szervezõdve-összefogva-bizalmi alapon fogjuk következõ vezetõinket kijelölni-fölfelé építkezünk-õsiségünkben jól mûködõ módszerével-igaz még tudatosodunk egy picit ehhez-de jó úton vagyunk. Jó lenne, igény az volna rá.
Zárójelben: olvastátok Orbán földtörvényét? Tanka Endre professzor tanulmányát hallottátok ezzel kapcsolatban? Gyakorlatilag földönfutókká váltunk. Bogár László ki is számolta- ha egy nemzet földje nincs saját kezében kb. 168 év alatt teljesen felszámolódik, megszûnik létezni ( ez természetesen nem fog megtörténni velünk, mivel ébredünk). Igen egyesek már felébredtek, de itt ezen a listán is vannak még ébredésre várok, de a táradalom többsége az mélyen alszik és nem akar gondolkodni, mert az fárasztó.
Ja és ha dübörög a gazdaságunk, akkor hogy lehet, hogy többen elhagyták az országot manapság ( minimum fél millió ember-fõleg a fiataljaink), mint pl. az 56-os népirtó menekülés kapcsán? Mert nem dübörög és nem is pannon puma!
Nincs iparunk, nincs mezõgazdaságunk, nincs földünk nincs munka-kivéve a mocsok multiknál- globalistáknál-ami nem magyar kézben van szerencsére a szerencsétlenségben. Miért is dicsér hát annyira az EU bennünket? Talán szemfényvesztés az egész?
Miért vesz Orbán fel újabb és újabb kölcsönöket, ha olyan jól állunk? Így van mire fogni, hogy eladták az országunkat?
Mire föl adnak nekünk alamizsnát, földalapú támogatás, rezsi csökkentés Igen a rezsi csökkentés egy szép dolog, de
1. miért fizetünk még mindig jóval többet egyes szolgáltatások áráért, mint ami a világpiaci ár pl. gáz, víz,
2. az árdrágítók azaz a meglopóink miért nincsenek gyorsított büntetõeljárást követõen a börtönben,
alatt,- én személy szerint a kórházban- emelt fõvel szeretnék tisztességes bért kapni és abból fizetni költségeimet.
Ébredjünk már legalább a mi köreinkben!!!
Nagy dolgok várnak ránk, kifordítani a világot a sarkából-hát rajta:)

Üdv. MáriaKedves Mária

Mirõl beszél?

- Nem zavarja, hogy a kivándorlás 2002-2010 közötti kormányok alatt történt?
Ez a vándorlás különben jellemzõ az összes EU tagországra, A volt kommunista országokban legalább ilyen, a máshol szerencsét próbálók százalék aránya.
- Nem zavarja, hogy ma már nincs felszámolás alatt az országunk? Gyurcsányiék juttatták oda. Az Orbán kormány visszavásárolja az elkótyavetyélt, állami felügyelet alá tartozó, a lakosság és az országvezetés számára létfontosságú létesitményeket, pl. a Vizmûveket, Ami idegen kézben zsarolhatóvá tette a kormányt!
- Nem zavarja, hogy erõsen csökken a munkanélküliség?
Az elmult három év alatt 200.000 volt munkanélkülinek állandó munkája van? Ebben nincs benne a közmunka ami zömmel a cigányságot hivatott a munkához visszaszoktatni! Azok az Antall kormány alatt váltak tömegesen munkanélkülivé amikor felszámolták a hazai épitõiprt!
- Nem zavarja, hogy az Orbán kormány nem vesz és nem vett fel IMF hiteleket?
Épp ez volt az egyik legnagyobb baja az Orbán kormánnyal az EU-nak és a Világbanknak, hogy nem vette fel hitelt, SÕT : VISSZAFIZETTE MIND A GYURCSÉNYIÉK ÁLTAL 2008-ban FELVETT HATALMAS ÖSSZEGET!
-Nem, zavarja, hogy beindult az EU pénzekbõl a mezõgazdaság, 300.000 ezer gazda részesült az EU erre adott pénzeibõl. 200.000 ezer tanyasi gazdát inditottak utjára a különbözõ mezõgazgasági célra használt tervek, és job éleklmiszer van az üzletek polcain?
Amit ha valaki nem akar, ne vegye meg, de ne mondja, hogy nincs!
- Nem zavarja, hogy beindultak az export kapcsolatok az arab országokkal, Oroszországgal, stb. Ma már meghaladja az importot az országból kiáramló áruk mennyisége!
- Nem zavarja, hogy a csillagászati viz, gáz stb árak a visszasirt MSZP kormányuk dicsõsége?
Nem jut el a nagymüveltségõ tisztelt agyakig, hogy elõszür elõ kell teremteni a pénzt ahhoz hogy ki is lehessen adni? Mára meg van a kellõ államkassza egyensúly, ma már hozzá lehet fogni a rezsi csökkentésekhez. Nem egyszerre, mert ay anyagi bazis felépitése sem egyszerre történik. vagy tén épp aza baj, hogz kilábaL az ország a gödörbõl, s kevesebbet kapnak az addigi külön haszonélvezõk, mert egyenletesebb az elosztás és mindenkinek dolgozni kell??
Nagyon kilógna a lóláb ha igy lenne!!! Fekl se tételezem ezt Önökrõl!!!!!!!!!!!
- Nem zavarja, hogy azért nem lehet sok ügyet megnyugtatóan lezárni mert az EU nem engedte a kivénhedt elvtárs birákat nyuglomba küldeni, amig ezek az ugyek le nem zárultak, hogy a RÓZSADOMBI PAKTUM-nak megfelleõen az elvtársaknak haja szála se gürbüljön?
De most az Alkotmány Biróság kihozta, hogy 65 év a birák nyugdijkorhatára.
haljanak meg otthon, ne a birói pulpituson végelgyengülésban,. felmentve minden köztövényes búnözöt.
. . . . .

És még sorolhatnám azokat a dolgokat amiket olyan szinten kezel kedves Mária, mintha a Csendesóceán valamelyik eldugott szigetén élne és nem lenne lehetõsége használni a szemeit a látásra, füleit a tények meghallására.

Mivel etetik egymást és a többieket, kedves, jószándékú Mária és György

Judit


“Aki ismeri az életet, az tudja, hogy milyen kevéssé lehet valakit logikus érveléssel meggyõzni. Ami a lélekben a döntõ elhatározást meghozza, sokkal mélyebben járó valami, mint a logikus érvelés.”
Viktor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kedves Judit!

Két külön világban élünk.
Én is ott éltem ahol ön kb. 5 évvel ezelõttig. A tv-rádió-újság-történelem-orvoslás stb. realitásnak tûnt.
És kinyilt egy kapu, (ami ha szerencsés önnek és bárki másnak is kinyilhat valamikor). Kapu a "kézenfekvõ" dolgok mögé látás lehetõségéhez, amennyiben úgy döntök. Úgy döntöttem.
Azóta egy nemzeti "szabadegyetemen" vagyok hallgató:)
Közel 200 Hétvezér est elõadása, számtalan MVSZ rendezvény, Mogy, az ország sok településén-városában hasonszõrû elõadások és rendezvények nyitogatják szemem.
Az elõadók? Hires és kevésbé hires és mégis elkötelezett kutatói egy-egy területnek: Molnár V. Józsi bá, Dr Papp Lajos, Aradi Éva, Varga Csaba, Balogh Béla, Drábik János, Bakos Batu, Obrusánszky Borbála, Tompó László, Szakács Gábor, Grandpierre Attila, Tóth Zoltán József és még sorolhatnám sokáig.
Igaz a médiában nem fog sokat hallani ezekrõl az emberekrõl és munkásságukról sem, ne ott keresse.

De ha keresi, ha nem, elõbb-utóbb (még aki ragaszkodik is mindenáron a régi életlátásához) találkozni fog az új idõk tanitásaival, hisz ez megállithatatlan, úgy hivják IGAZSÁG, SZERETET.
A történelem és életünk hamisitása megfontoltan történik régi idõk óta-amire lassan eszmélni tudunk egyre számosabban.
Szép, új világot épitünk, mert magasabb szintre léphetünk szivünkben-lelkünkben, igaz az elején vagyunk, van még teendõ bõven. Saját lelkünkben az õsi, tiszta erkölcs utat tör- és alakitja világunkat.

Ha nem hargszik több levelére nem válaszolok, nem is szoktam belefolyni a levelezésekbe. Elnézés, hogy hivatlanul beleavatkoztam, vagy megbántottam bárkit, nem volt szándékomban.
Az ébredés fájdalmas és egyben magasztos.
Üdv, Mária


Kedves Mária

Áppen ezért mert egy szép új világot épitünk, fogalmazódik meg bennem a kérdés, hogyan egyeztethetõ ez össze, a gyûlölködéssel, nemtelen kritikákkal, háborura való uszitással?
Abban a szép új világban nem fér meg a háború. De nem is lehet oda eljutni háborún keresztül! Aki abban gondolkodik az nem is hisz benne, nem is akar igazán oda jutni.
Ezt nem észre venni nagy hiba.

A felsorolt elõadókat, kutatókat nagy részt ismerem, s igen sokra tartom. Hallgatom ha módomban all az elõadásaikat, olvasom a neten az irásaikat, tudom ki mirõl beszél. Éppen ezért én is sokkal többre tartom az ilyen és ehhez hasonló eszmecseréket, de mindent meg kell kisérelni a más úton járók figyelmének ilyen irányú felhivására.
Ezt a világot ki - ki magában kell elõször felépitese, urtána megtalálja a hasonló gondolkodásúakat.
Sok emberrel lehet találkozni menet közben, van aki értékeli, van aki más mezõkön
látja szépnek a világot.
Kinek, kinek ismeretei és igényei szerint. Tiszeletben kell tartanunk mások döntéseit. De elõtte meg kell vitatnunk, ki melyik utat választja, vagy választotta már.
Nincs sok idõnk, Alaposan benne vagyunk a változásokban ami bármelyik pillanatban átfordulhat a végkifejletbe. Saját érdekünkben a szeretetnek kell növekednia a szivünkben, nem a gyúlölködésnek.

Szeretettel.Judit
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Judit és Mindenki!

A kérdés: hogyan lehet egy szép, új világot épiteni gyûlölettel, háborúval???
Szerintem-NEM lehet.
Mi történik akkor még is hazánkban?
A Jóisten ilyen sokszinûre teremtette világunkat, minden emberre és népre szükség van, feladata van-mindenki testvérünk- ha tetszik-ha nem.
Épp úgy mint testünk minden sejteje összetertozik, összhangban dolgozik, teszi a saját dolgát:a sziv-mûködtet-pumpál (ha szerencsés szeret-hisz nélküle nincs értelme Isteni létünknek), a máj-méregtelenit, a vese-szûr, a bõr-védõtakaró stb., Még a parazitáimra a bõrömön, bélrendszeremben is szükségem van.
Melyik sejtemre nincs szükségem?
Vagy, melyik sejtem túlszaporodása (elrákosodása) végsõ soron az egész
szervezet pusztulását okozza?
Hát ez történik napjainkban- a pénzimádat, a haszonközpontú gondolkodás, az én uralom a világot,a rólam szól az önzõ életem-nem mûködöm együtt a hozzám tartozó szervvel- elburjánzott világunkban- és technikai fejlettségünk révén, akár el is pusztithatja világunkat.
A sziv népe ( Pilis dobogókõ ) is ennek esett áldozatául, amire kezd eszmélni-de a zsidóság is és õk is eszmélnek- mint ahogy a világ népei is egyre jobban látják mi a baj. A cionista világhatalomra éhes, aljas szándékoktól vezérelt droidoknak nem célja a népek ébredése-még nekik is ébredni kell.
A sziv népe oly csodálatos génekkel van megáldva, ami a teremtés elfogadását, béketûrését hordozza magában a teremtés kezdete óta.
Ráeszmélni, hogy saját hazájában nem Hunor és Magor, hanem Káin és Ábel törvényeit hozzák fejünk fölött, igazságszolgáltatásunk "jogalkotássá" silányult, Tv-rádió erkölcsromboló programozása egyre láthatóbb, a pénz hatalmaskodása-kegyetlen indulatokat hoz elsõ lépésben.
Ez a ráeszmélés idõszaka. A harag, kétségbeesés, tehetetlenség, kiútkeresés idõszaka.
Második fázisban is sokan vannak már, õk már harag nélkül látják az utat és épitik kapcsolataikat-igaz az arra érdemtelenek, éretlenek (erkölcsileg értem) is bekeverednek ebbe a körbe is és zavart okoznak.
A Teremtõ mindig a jobbitás felé vezet bennünket, amennyiben látni akarjuk az útjelzõket, a jeleket-amiket nekünk szán. Ha még nem látjuk, újra és újra megmutatja hibáinkat-szépségünket és rajtunk múlik mit kezdünk vele.
Az idõ és a feltartóztathatatlan reánk ömlõ tudás nekünk dolgozik, hogy jobbithassuk világunkat.
Kegyelmi idõben vagyunk-épp úgy mint a rákos beteg-már tudja halálosan beteg-csak rajta múlik képes-e egy teljesen új életfilozófiával meggyógyitani saját magát ( szeretni, megbocsájtani saját és mások tudatlanságát és idõt adni az õ ébredésükhöz is és pl. a Talmud kegyetlen kirekesztõ-önközpontu népbutitó tanait eltörölni-mert ez is az új világépités része).
Hát én igy gondolom, de úton vagyok én is és bocsánat, ha még van mit tanulnom, ami engem örömmel tölt el-nap mint nap és hitet ad.
Minden jót kivánok az épitkezéshez mindenkinek:)
Mária


Judit, melyik felekezetet reklámozod? Az átlag "szeretetrezgõ" hagymázas semmitmondása ez, bár ha a NWO (Új Világrend) praxisára utalsz, az éppen a káoszból (ami alapból háborúkat jelent) kell megszülessen.
Nagyon gyér fantáziára és még silányabb történelmi ismeretekre bazírozzátok a naivitást.
Kedves Mária, nevedhez hív vagy, ezt díjazom.
De figyelj csak ide! A Teremtõ és az Isten nem ugynaz! Kb. annyi szintkülönbség van köztük, mint a majom és az Ember (messze nem mind az, aki két lábon jár és fiziológiai jegyek szerint homo sapiens-sapiens) között.
A FÖL-d amelyre LE lettünk "teremtve" (leteremteni, ugye a lebaxni jelentéssel bír, ami ölég büntetés jellegû maghatározás) egy zárt osztály. Lelkek és lelketlenek óvodája. 5 különbözõ faj kísérlete zajlik itt az "emberiség-projekt" név alatt. A kísérlet ca. 300 ezer éves, de azt megelõzte több más és persze szimultán is zajlik a móka. Ebbõl a "sokszínûségbõl" kellett volna és kellene egy "emberiséget" összepakolni, amelyet a "világkormány", amely jelenleg világormányként mûködik képviselhet az Univerzum többi civilizációja felé. A kísérlet kisiklott. Elbaxták! A kísérlet vezetõi (ezek a Teremtõk) Istenhez fordultak, mert kzben kiderült, hogy nem vagyunk kóhn-patibilisek és az egyik faj nagyon fáj már mindenkinek. Nos, a "reptilián" teória nem kitalácó és a magát zsidó-cigánynak nevezõ a titkos társaságain, perverz, gyilkos "emberevõ" "istenén" keresztül az emberiség gerincének (szkyta-hun) megtörésére és a bõrébe bújására, no meg a genetikai kódok fizikai megsemmisítésére törekszik. Ez a háború zajlik és nem csak fegvyerrel, bûnözéssel, hanem ármánnyal, fondorlattal. Egészségügyi-gyógyszer-maffia, szervkereskedõk, emberrablók, "végõoltások" hosszútávú gyilkosságokhoz, élelmiszar-ipar mérgekkel, ihatatlan ivóvíz PET-tel és nélküle, káliumos konyhasó...és persze az a sok buzi, pedofil vallási agymosott.. egyház, média...és amit csak akartok. Bárhová nyúlhatsz ma, biztos, hogy mocskos lesz a kezed.
Nos, ennek véget vet "Isten". Én javasoltam már neki többször, hogy nullázza le a számlálót és ne engedjen innen elpatkolni egyetlen sátánfattya patást se, de azt üzenték vissza, hogy kár lenne a befektetett energiáért és nem olyan könnyû ezt megtenni velünk, mert vannak köztünk igazán értékes lelkek.
Ha figyelitek, akkor ezek mögé a "jók" mögé bújnak a tevek, az ájtatós manók, génhulladékok, akik a mestereikre támadnak, ahelyett, hogy tanulnának, figyelnének, fejlõdnének...
Csúnya vége lesz, de a vég mindig egy kezdet. A szarból nem lehet palacsintát sütni, és nem is hagyják már "fentrõl" hogy sokáig ebben a "hitben" éltessétek megatokat.
A hulladék megy a feldolgozóba és aki méltó maradt tanítónak, az kitöltheti a ciklust.
Áldás!
ImreAhhoz, hogy megtudjuk valójában mi okozza jelen világunkban ezt a rettenetes, általánosságban negativ élethelyzetet, ajánlom megtekinteni és végig hallgatni David ICKE www.Ébred már az oroszlán c. elõadásait. Ez négy részbõl áll, nagyon komoly felépitésû, nagy részletességgel tárja fel a FÕLD és az emberiség valódi helyzetét és jelen problémáját. Segit megérteni a miérteket. S megadja a megoldást is.
Az pedig a feltétel nélküli SZERETET.

Az elsõ talán angol nyelvû, de megtalálható magyar felirattal is. Az emberiség nem tud semmit, teljesen letompitott, elhülyitett állapotban van. Feltárja nekünk miért, hogyan, mivel jutottunk idáig az elmult kétezer év alatt, hogyan lehet ebbõl kilábalni, s hogyan ébredezik az emberiség.

Magyarország és a magyarság különleges státusza úgy füldrajzilag mint emberileg, megköveteli tõlünk, hogy fáklyavivõi legyünk az emberiség ébredésének. (David Icke skót akik szintén Európa szkita õslakói, a római légiók szoritottak fel õket lehetetlen kürülmények közé, a sziget északi csücskébe)
Mi magyarok fáklyavivõk is vagyunk, s leszünk is egyre inkább, ha valóban egyre többen "ébredünk fel" és terjesztjük a szeretet erejét.
A sejtek mõködése is a szereteten alapul. Akiben nincs szeretet, az egyre inkább beteg, mert az szeretet magas frekvenciával jár, és a magasabb frekvencia kiküszöböli az egyenetlenségeket. Ki nem érzékelte életében amikor valóban nagyon boldog volt, hogy szinte repülni tudna? Erre a szeretet magasságra kell eljutni, akkor megszünik minden betegség már ebben a dimenzióban!!!
David Icke reporter, ujságiró, iró, járja a világot és költögeti õ maga is az emberiséget. Mergkérdezték tóle, nem fél-e, hogy kárt tesznek benne az igazság terjesztéséért? Azt válaszolta, : nem fél. A félelem a legnagyobb ellensége az emberiségnek. Ha valaki fél és saját kezébe akarja venni a megoldásokat, mint pl. õ, hogy testõröket tart maga mellett, azzal bizonyitja, hogy nem elegendõ a HITE és nem elegendõ a szivében az egyetemes szeretet. Nem fél és még soha nem kiséreltek meg az életére törni. Meg kell nézni csak ezt az egyetlen elõadását, meg fogják érteni mennyi oka lenne a negativ erõknek õt kiiktatni. S meg se kisérelik! Tökéletes védelem alatt áll, amin nem tud áthatolni a negativ világ!

A SZERETET védõbástyaként veszi körül az embert és nem érheti semi baj! Aki ezt még nem érti, nem baj. Ha dolgozik rajta, hamar magáévá teszi, és megérti, megérzi, megtapasztalja a lényegét. Semmi mást nem kell tenni, mint elhatározni, hogy szeretettel folduljon mindenki és minden felé. Eleinte ezt erõltetni kell, mert megrögzötté vált a tehetetlenségbõl fakadó általános ellenszenv és gyûlölet a környezõ világgal szemben. Ezt el kell ismernünk, ez általánosságban ma már mindenkiben kialakult. Ezt nem kell szégyelni, nem tehetünk róla. David Icke-tõl megtudjuk ezt is.
De arról már tehetünk, ha ezt tudjuk és nem akarunk rajta változtatni!
. . .
Ennyi most elég. Akit érdekel az igazság, az hallgassa meg David Icke-t, sokkal okosabb lesz tõle. Ha el is jut a szivébe amirõl beszél, soha többet nem háboruban fogja látni a megoldást!

Szeretettel. Judit


Kedves Imre!

Én is dijazom, hogy kapcsolatot tudsz teremteni a Jóistennel és örülök, hogy nem nulláz le bennünket- tanácsod szerint.
Én hiszem a magyar népmesét, ahol a rossz mindig is létezik, mégis-vagy épp ezért- a jóért küzdünk életünk végéig. Nem adjuk fel ebbe vetett hitünket a hatalmas gonosz mérhetetlennek reklámozott erejétõl sem. Igaz sok pénzt gyûjtött féktelen étvágyában, de hisz kikacagjuk-a pénz nem érték, csak az értékteremtés egyszerû csereeszköze. És erre is ébred a világ. Pénz! Bocsika de nincs kamat! Betiltjuk hamarosan.
És a szerencsétlen gonosz igazából, maskara nélkül nagyon gyáva és gyenge.
Hogy miért? Amirõl Judit ir, szerintem szoros összefüggésben van:nincs benne szeretet. Szeretet saját maga, embertársai, az élõ és élettelen tárgyak-vagy Földanya iránt. Igy hát nagyon gyenge, igaz a nép még egy kicsit erõsiti ha hiszi erejét-de már nem sokáig.

Tudod Imre, ha én úgy gondolnám igaznak ahogy te irod, talán öngyilkos lennék, vagy idegösszeomlást kapnék. Az biztos semmit sem tennék, mivel tehetetlen senkinek gondolnám magam ebben az univerzális küzdelemben, aminek csupán elszenvedõje lehetnék.
Szerintem én is, mint mások, Isteni teremtõ szikra vagyok, szabad akarattal megáldva, hogy a jóért vagy másért futok eldönthetem. Görbitem az universumot belsõ rezgésem, gondolatom, beszédem, cselekedetem mind formálja a világot.
Nekem bejön a jóért küzdeni:) Miért ne a legmagasabbra tegyem a lécet.
És hiszem, hogy õsi szervezõdésünkben a megoldás.
Alulról épitkezve, kis közösségek-megismerve egymást-bizalom-becsület alapon fogjuk új vezetõinket megtalálni-kinevelni-felerõsiteni és akár királycsináló erõvé nemesedni.
Hiszem, hogy ott a helyünk azok mellett akik igaz ügyért harcolnak-hogy erõsitsük egymást, segitsünk a keskeny ösvény felkutatását.
Ott a helyem a gazdák- a devizások és bárki mellett aki a jogaiért harcol közösségének az igazság oltalma alatt. Minden ember felelõs mindenkiért.
Hát ez az én harcom az én kedves szövetségeseimmel, igaz nem fegyverrel-de igazsággal, szeretettel, bátorsággal felvértezve.

Üdv:M


Na jó, ha nektek a nõi napozó megteszi, ám legyen!
Mária a teremtmény nem teremt, csak teret enged, oszt ennyi! A már teremtettet kombinálja, ha és amennyiben szabad az akarattya, ha szittya. Nem véletlen Teremt Õ a Teremtõ, de Õ meg még csak nem is Isten. A zöm persze egyszerûen csak koppint, lop, plagizál...
Úgy tûnik, mintha egy "bibliai" leányvállalat" történetébe csöppentem volna. Mária, Eszter és Judit...! Vala-KI hiányzik. Ja, nem is biztos!
Mária, tudja, hogy megértem és a "klérust" és a "krózust" is, de mindez lett már szinte Krisztus. Vagy nem?
Mária, tudta, hogy A HUMAN kifejezés honnan ered? HUN-man, vagyis, az EMBER az HUN és nem volt, hanem van! Nem mind ember, aki annak látszik. Nem véletlen hívják az EMBRIÓT, sem annak, ami, magyarul. EMBER-J-Ó.., de nem mind ember, ami annak látszik. A MI- az sokan vagyunk, a KI, egyedül, de ez a L-ÉLEK (ÉLET), ami KI-áramlik. AKI az ez EMBER sajátja.
Mutasd KI vagy!

Mária, nem véletlen lett HUN-G-ÁRIA, mert MÁRIA PÁRIA az Isten, a KI VAGYOK!
Amit tetszenek csinálni, az betanult, bemagolt ária és semmi több!
Teremtés? Egy önálló eredeti gondolat, elképzelés, vagy csak a szentfazekak nyjúédzses szövege? A háború zajlik és az ima már elhangzott ma i(s).

Mondhatnnám, hogy a hölgyek és a kaptafa, de hol itt a suszter?
Mindenkit megértek, hogy széépeket ábrándozik, de amikor felébredésrõl van szó, akkor az ábrándoknak is lõttek ám. Lesz itt minden, toronyóra láncostól, csak elõtte egy szükséges öldöklés. No nem azért mert úgy szeretném, hanem azért, mert a sok ábrándozó nem kongatta a harangokat.
Békét akarsz? Készülj a háborúra! Háborút akarsz? Készülj a békére!
Fehérnépnek nem való mutatvány ez!
Imre


Kedves Imre!

Én nap mint nap rendet teremt-ek körülöttem, az aztalos napi munkája után egy asztalt hoz lét-re, a pék a liszbõl kenyret süt. Mindez csupán térengedés amivel életünkön át alakitjuk életünk, környezetünk?
Nincs is jelentõsége mi áramlik ki belõlünk? Gyûlölet, harag vagy épp jókedv és derû-nem alakitja a teret, környezetem hangulatát, életét?
Igen a háború zajlik, nyakig vagyunk benne. De ez a modern háború a felvásárlás útján gyarmatosit, a munkanélküliség kapcsán deportál, a mérgezett ételek-só-viz stb. útján öl.
Kell itt még régimódi háború?
Nem mintha visszariadnának az öldökléstõl, hisz nagy gyakorlatuk van benne és régi jól bevált módszer az is, ha szükségét érzik vagy épp kedvük szottyan megteszik.
Akkor most hozzam a fapuskám és készüljek a háborúra?
És kit öljek a káoszban? A másik magyart- vagy megkülönböztetem majd valami módon az ellenséget? Mondjuk pilóta nélküli robotbombázó?
Tudja nekem jobban tetszik a tudatosodás útja, tapasztalom magamon, látom az embereken, hiszem, hogy a változás a lélekben történik nap-mint nap és egyre nemesebb emberekké válhatunk.
Mi történne ha fele-negyede-tizede Jézus szintû emberekké válhatnánk?
Szerintem egész jó lesz.
Sajnálom önt amiért élete a harcra készüléssel telik, nem lehet kis teher.
Ha Fehérváron jár kérem látogasson meg ha gondolja hogy van értelme beszélgetni egy ilyen menthetetlen emberrel mint én.

Üdv .M


Judit definiálja már a "spiritualitás" fogalmát, ha kérhetem! Egyelõre nem segítek, de küzdjön, ha már ennyi spiritosz szorult önbe. Harmadik dimenzi-jó? Mér vót már kettedik?
Lyányok, gondókzatok mán el azon, mivégre születtetek, ültettettek, születtettetek...tettetek eme testbe (a pofátlan angol a test-et tesztnek nevezi és nem véletlen). Az az anyaöl nem csak él-le-tet(t) csatornáz, hanem öl is. Olajozottan megy ez. A germánban az olaj sem más, mint "öl" és lásd, ölnek is érte demokratikusan és a gyógyszaripar az olajával dettó és a mûanyagipar szintúgy...
De lássuk ez a "fehérnépet".
Judit az "ember színe fehér" ez bizonyos körökben közismert. A germán egyenesen azonosítja a fehéret (weiss) a tudással, wissen, amely már majdnem a HISZ-em, de azárt még messze nem és a bölcs sem más mint Weise. A jósolni is weissagen..., de a fehér mágus, magos is ugye közismert as-szo-ciáció.
Persze mind, aki itt van, valamiért itt van. Van, aki kerékkötõnek, van aki lókötõnek és vannak, akik fõ-kötõnek! A test egy teszt és nem mindõnknek juutott választható szereposztás. Az embernek meg kell élni, érlelõdni, de hatalmas szintek vannak köztünk. A "fehérek" kötelessége a tanítás lenne azon idõktõl fogva, midõn a "Teremtõk" ilegalitásba vonulva, csak indirekt módon avatkozhatnak be az "emberiség projekt" haladásába. Rossz hírem az, hogy az össze "világégés" és háború bizony a közremûködésükkel valósulhatott csak meg, nem pedig az emberi termézet okán, mert az ember alapjaiban jó. Csak ugyi nem mind ember, ami annak láttatik. Az csak az álcájuk.
Gráciák, mi az a "gyûlölet"? Tuggyák tán, vagy csak szajkóznak valami hallott, képzelt jelszót? Számtalanszor elmondottam a süket füleknek, hogy magyar EMBER olyasmire képtelen, még ha szerene is, vagy éppen kellene olyasmit "érezni". Amirõl beszlnek, az valami bibliai sátáni, olyan zsidós Hadassás - Eszter es dolog..., de a magyar nyelv logikája is kizárja, hogy aki Istent tudja és nem hiszi, olyasmire képtelen, amint a lelketlenek. A lelKIismeret bennünket ilyen érzések hiába környékeznek.
Ajánlottam egy korábbi írásom, de látom, a berögzöttség, dogmatikus mantrázást nehéz kibillenteni.
Itt van! Lehet cáfolni, cincogtatni...é azt mondani, hogy ez egy "katona" logikája, de ez sovány vigasz.
Nem volt íráskényszerem, viszont az egyik olvasóm figyelmembe ajánlotta ezt a régi írást, hogy talán még mindig aktuális. Döntsétek el, így van-e? Mi változott és mi nem? Mi nem!

"Imádkozz, hogy legyen erõd megtenni!"

Kedves Imre!

Lapozgattam a régi oldalt és erre az írásodra akadtam, ami éppen ma 3 éves. Aktuális, elgondolkodtató, helytálló, szem elõtt tartandó, mint mindegyik. Érdemes lenne újra feldobni, már csak az újak végett is?


"Tisztázzunk néhány fogalmat, csak a rend kedvéért! Békét akartok? Miért? Háború van? Érzitek, hogy háború van? Mert ha nincs béke akkor bizony, még ha annak is nevezik, de a tudatunk már felfogta, hogy közben irtanak bennünket, szeretteinket és vadidegen ismeretlen embereket, akik a rendszer áldozataiként mint „leírható veszteség” esnek áldozatul az élelmiszer-mérgezésnek, vörösiszapnak, árvizeknek, orvosi „mulasztásoknak”, szociális ínségnek, felpumpált, szított etnikai pestis-járványnak és bankár-dölyfnek, zsidó-hegemóniának...!
Deklaráljuk, hogy háború van és akkor mindjárt könnyebb lesz megérteni, mi is a különbség a hívõ és a hitetlen között. A háborút a béke zárhatja le ami az ellenségeskedés fizikai, ölészeti síkját teszi helyre. Vagyis, csak az akar békét, aki felismerte, hogy háború van. A belsõ és a külsõ béke nagyban összefügg és mindkettõnek igen súlyos önámítással is egyenértékû aspektusa is van és lényegében egymástól a két „hadszínteret” teljesen függetleníteni is lehet, amennyiben az a bizonyos belsõ béke létrejön. Ez mit is jelent pontosan? Az önmagunkkal folyatott harc, a külvilág hatásainak értékelésén keresztüli bizonyos szintû lezárása, a félelmekkel való szembenézés és azok rendezése. Ez a béke azt jelenti, hogy „nem szabad és nem kell félni”. Ez a béke nem azt üzeni, hogy nem kell a harc hanem azt, hogy ha jól csinálod és fel vagy rá készülve, akkor nyugodtan megvívhatod. A nagyon spirituális szeretetrezgõk zöme tele van félelmekkel, indulatokkal és elfojtott gyûlölettel. Valójában gyávák az élethez és érdemtelenek a békére, de a harchoz meg éretlenek. Félelmeiket úgy sugározzák ki, hogy egyre több labilis személyt beszélnek rá a passzivitásra, mert ebben látják önigazolásukat is. Az egész kiferdített bibliai legendakör ezt sugallja, a „dobd vissza kenyérrel” és a „szeresd felebarátodat” címû elmélkedésekben, melyet az ellenség, a materiális aspektusú zsidó önmagára, saját fajtársaira vonatkoztat, miközben a normális önvédelmi reflexet azzal altatja el a nemzsidókban (és a kiszsidó megvezetettekben is), hogy attól lesz neki jó, ha gyáván félreáll. Hosszú polémiának nincs értelme. A harc a béke része, s a háború lezárása is harc, ha szellemi, ha fizikai síkon (leghatékonyabb minden hadszíntéren egyszerre) is értelmezzük.
Egyet jegyezzetek egyszer, s mindenkorra. A földi szabályok szerint a legyõzött népeket nem irtották ki soha, s ez csak a zsidó-befolyásoltság alatt lett generális szokássá éppen az „úri” népekkel, az õsiekkel, akik számukra a tudásuk, genetikájuk által, az igazság élõ példájaként lettek akaratukon kívül veszélyesek.
Békét nem a legyõzöttek, hanem a gyõzõk kötnek! Békét akartok, ábrándos szeretetrezgõ hithû megvezetett báránykák? Akkor gyõzzetek! Ahhoz, viszont, hogy ez meglegyen, meg kell tanulnotok harcolni. Nekem az is rendben van, ha valaki szellemi síkon teszi hatástalanná az ellent, de legyen készen arra is, hogy közben amíg õ „szellemoperál”, addig valaki védi a fizikai valóját is és ha erre önmaga is képes, akkor ne riadjon vissza a sátánisták haza -pokolra- küldésétõl sem. Mivel békét az erõsebb köt a gyengével, azzal a szellem irányította célzattal, hogy ne kelljen kiirtani a gyengébbeket, ezért kérdezzétek már meg, hogy ha gyengébbek vagyunk, akkor hol vannak az erõsebbek, akik legyõzve bennünket békét ajánlanak? Sehol? Hol vagyunk mi, akik a nem is látható ellenségnek úgy ajánljuk fel a békét, hogy közben azt szajkózzuk, hogy gyengébbek vagyunk és le vagyunk gyõzve? Egy nem deklarált háborút nem lehet sem megnyerni, sem elveszíteni, mert csak az létezik ami a tudat számára létezik. Ha valaki kiiktatja a gondolkodás több fázisát és vakfoltokkal szórja , fertõzi meg saját agyát (vagy hagyja, hogy ezt remek módon a zsidók megtegyék), az nem beszámítható. Érezheti, hogy baj van, de butaságát gyávasággá aljasítja le szellemi és lelki renyhesége. Ha nem akarsz gyõzni, akkor nem fogsz, de ha túlzottan akarsz, akkor biztosan elvesztél. Nem akartok gyõzni, „csak” védekezni? Rendben van, de ne feledjétek azt, hogy ahhoz, hogy megvédjük kegyelembõl a ránk támadókat, ahhoz õket le kell gyõzni azáltal, hogy önnön félelmeinket gyõzzük le a harc által. Kegyelmet akartok gyakorolni és könyörületet a cigány és zsidó hordák, hazaárulók felett? Akkor készüljetek fel arra, hogy elõtte ezeket nagyon el kell verni! Annyira, amennyire még soha nem voltak és kegyelmet akkor tudtok gyakorolni, amikor a végsõ pillanat van. Az pedig a csata, a küzdelem éppen azon szakaszában a döntõ, amikor ott állsz az ellenséged felett és képes vagy megtenni, hogy kioltsd az életét. Ha idáig nem vagy képes eljuttatni a tudatodat, csak imádkozol a Szûzanyához, Jézushoz, az Úrhoz, hogy tegye meg helyetted, akkor megkapod azt a leckét, amelyet most is olvashatsz. NEKED kell tudnod döntened abban a pillanatban! A kegyelem általad érkezik és a döntés általad teljesedik be! Meg akarsz bocsátani ellenségeidnek? Nevezd nevén õket és vizsgáld meg, hogy valóban azok-e, majd hív tetemre és tisztázd velük a helyzetet. Kegyes akarsz lenni hozzájuk, mert jó a lelked? Akkor tanítsd õket a jóra s ûzd ki belõlük a gonoszt, tûzzel-vassal! Jó ember vagy, aki nem tud „rosszat” elkövetni? Akkor ne légy gyáva idióta, s ha valóban meg akarsz bizonyosodni arról, hogy van-e benned könyörület, akkor ne azt kérd a Jóistentõl, hogy ellenségeid könyörüljenek rajtad és változzanak meg, hanem azt, hogy elég erõd, eszed, lelked legyen ahhoz, hogy hatalmad legyen ellenségeid szíve, félelme fölött, hogy abba beleláthass! Hatalmad pedig csak afölött van, amit el tudsz pusztítani. Mivel minden illúzió, ezért a „pusztítás” sem egy feltétlenül negatív aspektus, mert nevezik ez még transzcendenciának is. Ha jól csinálod, akkor az alantas elmúlásával egy magasztosabb keletkezhet. Ellenséged szemében a rettegés látványa kiolthatja benned dühöd, haragod és nyugalomra inthet, s a vég elõtt a legyõzött is esélyt kap az isteni kegyelem által lelki változásra. A háború a lelkek tömeges transzformációját jelenti. Ha hatalmat szerzel önmagad felett, akkor rájöttél a titokra, s hatalmat szerzel akaratlanul is a többi – önmagán uralkodni képtelen- lélek felett is. Tudod, hogy az élet szentség és minden élet olyan értékkel bír, amelyet emberi elmével felfogni képtelenek vagyunk? Védeni szeretnéd, tanítani szeretnél másokat is erre? Akkor szerezz hatalmat ahhoz, hogy azokat, akiket a saját ostobaságuk, önzõségük az öntudatlan halálba kergetne azáltal, hogy az anyagi létben tobzódva pusztítják a teljes világunkat, képes légy kiiktatni a jelen ciklusból, s ha ennek a hatalomnak birtokába kerültél (amely alapvetõen szellemi-lelki tartomány, melynek gyökerei a fizikai léthez kötõdnek) akkor döntést hozhass, hogy ellenséged megölöd, vagy megkönyörülsz rajta. Könyörülni csak az tud, aki ölni is képes! Imádkozhatsz napestig, ha mindezt nem értetted meg! A szellemi hadosztály csak akkor véd, ha te önmagad is képes vagy a képességeid teljes repertoárját olyan mélységekben és magasságokban használni – még ha nem is tudatosan-, ahhoz, hogy a nagy EGYSÉG részét képezve a lehetõ legtöbb lelket terelj ezáltal az igazak útjára.
Jól jegyezzétek meg! A kazár-zsidó nem azért települ most éppen ide, mert azt Isten akarta így, hanem azért képes ezt megtenni, mert tisztában van mindazzal amit most nektek is leírtam, s egy jó, logikus katonai manõvert hajt már végre évezredek óta. Ha valamit Isten akar, az az, hogy ne legyünk hülyék, s cselekedjünk tudatosan, kétségek nélkül tisztán, de ehhez úgy is kell gondolkodni! A háború zajlik, s aki ilyenkor a harc gondolatáról akarja lebeszélni a felébredteket az legalább annyira fertõzött a vallás-maszlaggal, mint az, aki csak szimplán gyáva. Ha valaki a zsidókban látja a lelki üdvének megmentésének esélyét, akkor fel kell fogja, hogy a zsidók (cigányok) lelkének megmentési esélye a magyarok élet-halál harcán múlik. Ha nem harcolunk és nem kényszerítjük térdere õket, akkor elvesztek, velünk együtt. Ha a magyar lelki minõségét akarjuk prezentálni, akkor le kell gyõzzük az ellenséget ahhoz, hogy bebizonyíthassuk, hogy Isten választott népe a magyar, aki a sorsán keresztül is könyörületre tanít. Persze most azért úgy látom, hogy zömében nem lesz haszna a könyörületességnek az említett társasággal szemben, de ez lesz a puding próbája. Mindehhez kitartás, állhatatosság és sok türelem szükségeltetik, de minek is mondom, mert úgy is tudjátok!"
Link

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5875#c58913

Imre


Kedves bubo doktor
Ez a levél nem az a szint amin érdemes tovább menni.
Judit


Judit, a rabbi nem tud segíteni? A Zohárban egész jó heremtikus válaszok vannak. Bök-jön rá egyre és majd megszéljük, hogy miért NEM!
Persze tudom én, hogy ez a mai bagázs az IGE-N bûvöletében aléltan áj(láv)júlt, de a a NEM-et nem lehet tagadni! A magyar erre a paradoxra egy
enesen utal. A nõi nem pl. szakrális IGE-N. ...
De tényleg hagyjuk! Egy régi tanulmányfilmet had ajánlok, hátha ez már "szint". Valljunk hát színt!

http://mesefilmek.hu/gyerekvideo.php?id=Mezga-Aladar-kulonos-kalandjai---Dilibolygo
Imre


Kedves bubodoki

Valljunk szint, mert magának az nagyon fontos.
Nem vagyok zsidó, bár ha az lennék se szégyelném, legfeljebb szomoru lennék, hogy kinéznek miatta. Székely vagyok Háromszékból. Ahogy már az elõzõekben emlitette, nem mindenki Magyar aki magyarul beszél, s hozzá tenném azt, hogy nem mindenki Ember aki annak vallja magát. A stilus teszi emberré az embert. Különben csak kétlábra is felálló élõlény.
Miattam ne fájjon a feje, én jó helyen vagyok. Aki azonban vérgõzös álmokat kerget és mások lépjogosultságának megkérdõjelezésével, elpusztitásával, s csak vérrel tudja elképzelni a "fejlõdést", az még sokat kell leszülessen mire megtanulja, hogy a Világmindenséget nem az állati ösztönök irányitják, hanem a szeretet.
Szeretettel sokkal többre lehet menni, mint erõszakkal és gyilkolással.
Meg kell tanulja, hogy aki nemzete, Hazája javát akarja, az nem akarja vérét ontani. Amig nem jut el idáig, addig sokkal többet segit ugy a magyarságon, mint az egész emberiségen, ha csak a tények felderitéslére, feltárására szoritkozik és nem kiván tanácsot adni a megoldásokra. Azt bizza a már kialakult lelkû emberekre.

S szivesen elmondom tájékoztatásul, hogy vannak két dimenziós világok, a vannak egy dimenziós világok is. Itt mi együtt élünk mindannyian. Az elsõ dimenzió a viz, a kövek, ásványok. Azok is élõlények, az élet kezdeti szintjén. A következõ dimenzió a szerves életforma, az emlõs állatokal bezárva. Azok is mind lelkes=spirituális életek. Az egész Világmindenség él. A Föld maga is ÉLõlény! az egész Világmindenség állandó fejlõdésen megy keresztül. A FÖLD is magasabb dimenzióba kerülés küszöbén áll!
Egyik dimenzióból sem lehet kilépni és feljebb kerülni, amig annak a dinmenziónak mestere nem lesz egy lélek=spirit. Nagyon sok leszületés kell, mert nagyon sok a tanulni való. Közben meg kell tapasztalni azt is amit mások, más élõlények ellen elkövettünk. Azt is meg kell tanulni, tapasztalni, milyen pozitiv vagy negative hatással, következménnyel járt egy egy ténykedésünk.
Az emberré válás épp ugy kiválasztódás képessége, mint minden fejlõdés. Most emlitsük csak az embert, mert jelen esetben mi emberek vagyunk itt ebben a körben is pl. Legalább is annak készülünk életeink során szerzett tudásunk, tapasztalataink megszerzésével.
Három "testbõl" all az ember. Egy fizikai testbõl, egy lelki=spirituális testbõl, s egy szellemi testbõl, amibõl az elsõt cseréljük újra és ujra a másik kettõ állandó. Ezekben tároljuk az életeink folyamán megszerzett tudást, és tapasztalatot. Ebbõl a dimenzióból se léphetünk tovább amig nem értük el a dimenzió mindent tudás és a feltétel nélküli szeretet szintjét. Meg kell tanulni önzés, gyõlölködés, irigység, kapzsiság, féltékenység, stb., stb. nélkül létezni. Idõtõl idõre a Viklágmindenség fejlõdése követelményeként a Föld is elérkezik a "felsõbb osztályba" lépés köszöbéhez, a rajta lévõ életekkel. A harmadik dimenzióban élõ lelkek=spiritek is elérkeznek a megmérettetéshez, mint aminek jelen esetben is tanui és részesei vagyunk. Most is, mint mindig a fejlõdés folyamán, ki.ki saját magát sorólja be abba a kategóriába, ahonnan átléphet a negyedik vagy netán az ötödik dimenzióba. Ha megtanulta a sorozatos leszületései alatt tisztelni magát az ÉLETET, más LELKEKET, a szivében nincs más, csak feltétel nélküli szeretet, alkalmas arra, hogy "felsõbb osztályba" lépjen.
Ez, bizom benne elegendõ arra, hogy valamit érzékeltessen számunkra az puszta ÉLET lényegérõl a testen kivüli, SPIRITUÁLIS világ. Ezt csak az Ember szintjén lehet megérteni.
Mert az, az a bizonyos ÖRÖK ÉLET, ami felé mindannyian törekszünk. Még maga is kedves bubodoktor, akkor is, ha ebbõl az tájékoztatási kisérletembõl sem értett meg semmit. Majd idõvel meg fogja érteni. Lehet nem most, talán a következõ 26.000 év mulva esedéker megmérettetéskor.
. . .
Sajnálom, ha valakinek terhére voltam ezzel a rövid tájékoztatással, s ha valaki többet vagy jobban tudja nálam nézze el nekem s egészitse ki az irottakat.

Szeretettel Judit


Judit, tegnap ezt kerestem, de aludnom kellett rá egyet! Itt van egy péld a dimenzionális kérdésre!

http://indavideo.hu/video/Mezga_Aladar_kulonos_kalandjai_1resz-_A_masodik_dimenzio

Szórakozásnak sem rossz, de sajnos így utólag már nem vicces!
A "színvallás" témakörében pedig csak kérdem, hogy spirituálisan hogyan hozható ez egybe a sokkal??


"Szeretném felhivni a tisztelt cimzettek figyelmét arra, hogy ezt a videót a leadás utáni napokban és után hónapokkal újra, már kétszer láttuk a neten, az azerbajdzsáni gyilkos kiadása utáni idõkben. Innen tudni mikori, évekkel ez elõtti Echo TV adásról van szó. Elég régi. De ez nem lenne hiba.
Eszter kommentárjával inkább.
Most a választások elõtt ujra elõveszi az évekkel ez elõtti Echo TV mûsorát, és Orbán Viktor miniszterelnök leváltását szugerálja bele az olvasókba.
Nem tetszik neki, hogy lábra állitotta az országot? Netén neki kevesebb jut ezáltal?
Nem teszik neki, hogy kihuzta az országot az adósságcsapdából? Az országcsõd job let volna neki? Kilóg a lóláb!
Nem tetszik neki, hogy nagyobb darab kenyér jut ma már az országban mindenkinek, nem csak neki és a hasonszõrûeknek?
Nem tetszik neki, hogy a munkanélküliség csükken, - amit adjon hálát az Istennek nem ismerhet!
Nem tetszik neki, hogy az EU-ben is, és nemzetközileg is elismert a magyar kormány pozitiv mûködése és intézkedéseit egyre másra követik a világ országai? Mexicó is bejelentette, hogy génkezelt élelmiszert nem hajlandó termeszetni, tenyészteni. Sorra adóztatják meg az emberiségnyúzó bankokat, és egyebek!
Nem tetszik neki, hogy a magyar nép bolgodulni kezd??

Azt szugerálja a választások elõtt, hogy a kormány felelõs a vörösiszap ügyében?
Sajnos az iszap robbantás valóban igaz. Ezzel nincs is baj. Ám minden épeszû tudja, a kormány nem tehet a robbantásról! Aki tudja mondja ezt meg WERBER kampány tanácsadónak is.
Nem kell szugeráljni az olvasóba az ellenkezõjét azzal, mintha a kormánynak köze lenne a nyomok eltüntetésének kisérletéhez! Mert azt bizony Szaniszló ur is "elfelejtette" megemliteni, hogy a kormánynak ez nem állt érdekében amikor õ is kihangsulyozta, hogy az egész akció Magyarország ellen történt, tehát a mézes bödönbõl kiesettek keze van benne!!!!!!!!!!!!

Nem kell ilyen trükkökkel elõállni a választások elõtt, mert a kormánypártiaknak van memóriájuk, és emlékeznek arra ki, mikor, mit, milyen célból tett vagy mondott, s nem ugranak be ilyen trükköknek, hogy eltávolodjanak a koaliciös koprmány visszaszavazásától!
Judit"
A kolontári történet a egy fidesz-zsidó (maszop és társai is benne nyakig) választási csalást volt hívatott álcázni - többek közt-, hogy ne azzal foglalkozzon a közöny-vélemény.
Kiss Imre barátom ezzel a témában "spiriben" is elmélyedt.

http://www.youtube.com/watch?v=fnjnO2vjLCI
Na jó "emelkedést", elmélkedést kívánok olyan kétdimenziósan!
Imre


Kedves Imre!

Köszönöm a Mézga család továbbképzõ filmjét, számomra nagyon hasznos volt.
A rajzfilmbõl is kiderül: a kétsikúknak az tûnik valóságnak amit õk fel tudnak fogni, abban érzik otthon magukat és Aladár háromsikú "valóságában" pánikba esnek és fel sem fogják mi történik a fejlettebb szinten, gonosz varázslatként fogják fel.
( földi valóságunkban a cica érti az ember mibenlétét- a cica kétsikú hozzánk képest?)
-Ha mi épp a váltás küszöbén sorakozunk a kettesbõl hármas sikra lépni, mi is dönti el kik érdemesek, megfelelõk a magasabb osztályba lépni?
-Tudunk tenni bármit, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, vagy leszületetten már eldöntött ki mire érdemes?

A másik kérdéscsoport a szeretet "vallás"témakörébõl adódik.
Számomra leegyszerûsitve:
Isten szüntelen alkot élõt, élettelent és rajtuk keresztül tapasztalja a végtelen mindenséget. A fekete lyukon az elöregedett anyag beszippantódva, újra rendezõdik a másik oldalon megszületve-babaként kezdheti elõlrõl-beléépülve elõzõ élete tapasztalatával. A megélt tapasztalás szüntelenül "elõbbre" viszi a világot, ami hátráltathatja is, amennyiben "helytelenül" használja újabb tudását. Ami megint csak valószinû szükséges tapasztalássá kellett váljon.
A megélt tapasztalás szerinti folyamatban több szinten van létezés.
Ha mi mondjuk a Mézga féle kettesrõl a hármas szintre igyekszünk az önzetlen szeretetnek van-e köze lelki fejlõdésünkhöz, világunk alakulásához?
A JÓIstenbe vetett hitünk erõsödésének van-e köze bármihez?
Ha a magasabb szintû "teremtõk" csak játszadoznak velünk, használnak bennünket- van-e befolyásunk életünkre, vagy csak elszenvedõi lehetünk a történéseknek?

Elõre is köszönöm válaszát.
Most megyek teremteni borsófõzeléket-vagy átrendezem a meglévõ anyagot saját számizére?:)
Üdv..M

Kedves Mária, na ez már döfi! Jókat kérdez. A "cica" ipeg rossz példa, mert õ momentán "interdimenzionális". Nem vicc. Az "egyiptomi" mau (miau) azért is volt szent "állat", mert úgy tartották, hogy egyfajta kapcsolata van más energetikai dimenziókkal. Olyan, mintha mást is látna, érzéklne, mint amit a "halandók". A macskának 7 élete van- kifejezés is erre utal. Olyan, mintha segítõnek szegõdnének mellénk, vagy éppen veszejtõnek. Gondoljon csak a fekete , a boszorkák ...egyéb nem is annyira mítikus jelenségekre. Nekünk 3 van.
Ami azokat a fránya dimenziókat illeti, igen összetett kérdés. Szûken látunk, érzékelünk. Olyan, mintha az a 3. szem (kapu-kupa) nem véletlen lett volna lezárva, bár genetikusan sokaknál mûködik így, vagy úgy, de ez itt inkább átok, mint áldás..., viszont ez van.

Fizikai síkokból nincs olyan sok, mint gondolnánk, bár a 4. dimenziót sem élik meg sokan valóságnak. Az idõ-utazás nem fikció. Sokan a aját életüket sem képesek térben és idõben megélni, csak síkban, mint egy képregényt pergetve, de nem mint egy hologramot. Ezért is holokosztozik a sok parazita. A magyarság másik "szent" madara a holló. Ugyan miért? Tud valamit és nem csak a Corvinák miatt.
Fizikai dimenzió van 3 és van 6, vagyis 2x3, mintha a kettõt egybetóták volna. A zsidaj tudja, hogy a Dávid-csillag ennek a jele és a világûrben egy bizonyos burokhatár után ez olyan hatású, hogy elmondhatatlan. baIsten" is ilyesmi "formában" is tud jelenni, ezért írják leírhatatlan és egyéb felfoghatatlan "szörnynek". A szanszkritt védikus irodalom színes képei a Krisnát ilyen "mennyei" jelenséként festik le. Nem tudták pontosan mit is "láttak".
Az emberi szem alkalmatlan az infra-látásra, pedig sok "lény" ebben a fénytartományban érzékelhetõ és a mi agyunk is alkalmas az észlelésükre.
Energetikai dimenzió nagyon sok lehetséges, de nem könnyû vele mit kezdeni. a ca. 50000 jógiból 5-nek ha sikrült átjutni és vissza is jönni és nem csak hókuszpókuszolni. Nagyon sokan csak átjutni voltak képesek, de vissza már nem jöhettek. Testük persze itt maradt. Egy pregnáns példa erre Hamdu lama esete. http://en.wikipedia.org/wiki/Dashi-Dorzho_Itigilov%C3%81tment sztázisba és úgy maradt. Még mindig él, de Õ valahol energetikai szinten egés zen máshol van. Bár a "hol" itt nem jó helymeghatározás. Lehet teljesen egy térben, de egészen más helyen és idõben....és mindez mégis egyben. Pont, mint az Aladáros történetben, ahol a fény a köz-vetítõ áthatoló közeg. Vannak ilyen átjárók a Földön is, de azért annyira se nem publikus, se nem misztikus. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3409&c_start=10
Mária enerdiák közt nincs madasabb és alacsonyabb, úgy vélem. Ahogy az Univerzumban sincs lent és fent. A Tabula Smaragdina és Hermész Trismegistos leygen ebben útmutató.
Mit tehetünk? Hogy edzõdik az acél, ha az a cél? Nos, a salakot kell kivessük (kövessük) MAG-unkból. Ez ilyen profán dolog. Lássuk annak, ami az és lássuk azt is, mi nem és ismerjük fel a különbséget. Nem dolgunk elfogadni bármit anélkül, hogy ne tennénk mérlegre és ha könnynek találtatik, akkor elvessük, megvessük, vagy nevessük...és tegyük ezt bátran.
Mi a döntõ? Szerintem egy igazán lényeges vezérfonál van és ez IGAZSÁG. Szín tiszta (vagyis hófehér) ERKÖLCS, MORÁL... de ez nem cél, hanem választóvonal. Ennyi év után okom van feltételzni, hogy bizonyos értelemben ez determinált és csak igen szûk zónában lehet menet közben ezen változtatni. A "jóból" így lehet "rossz", de a rosszból nem lehet jó. Viszont a nagy egészben mindez bele van komponálva és kalkulálva. Ez összetett kérdés, majd késõbb visszatérhetünk rá.
Tudunk-e tenni bármit? Mária, nem tudom érzékelte-e, hogy nem mindenki tartozik már most sem ehhez a "dimenzióhoz"? Én "látom", hogy világlágok választanak el bennünket és nem csökken, hanem nõ a távolság. Ja, ez egy NÕ-i minõség. Nõk fogákonyabbak rá, viszont kevésbé tudatosak a "váltásra". Ösztönbõl épnek, nem értve miért és mi is zajlik velük, bennük, körülöttük. A férfi agya (vágya), szerepe egészen más. Sokkal tudatosabb és érteni akarja azt, amiben van. Ha nem megy, akkor a változékonyak-ból marad a konyak és a háború.
A dimenzió-váltás nem egy látványos esemény a mi világunkban. Én már nem tartozom ide rég, de még dolgom van itt.
A szereterõl. Erõsen elgondolkodtató fogalom, de úgy vélem, hogy tisztázatlan zagyva fogalom, kicsavart tartalommal. Mi az? Meg szoktam kérdezni a paciensem, hogy szereti-e a feleségét, férjét...és persze azt mondják, hogy igen. Aztán kiderül, hogy nem. Azán kérdem, hogy ha megtudná, hogy megcsalta éveken keresztül, akkor is "szeretné-e"? Igen elgondolkodnak. Na, akkor most mi is ez? TUDAT? Tudás? Ha nem tudom, hogy gazembe, akkor szeretem, ha meg kiderül, hogy az, akkor meg nem?
Az önzetlen szeretet az IGAZSÁG, ami TUDAT, ami bölcsesség és igazán "érzelem"-mentes.

A hit az híd! Hidd, hogy késõbb tudhatod! De akadály, ha nem kellsz át rajta, csak toporogsz. Jóisten? Nem "hiszem", hogy Istennek szüksége van arra, amit mi itt "belé vetett hittnek" nevezünk. Le se szarja.
Isten belénk helyezte lel-kéne-k darabját, így bennünk "él". Már nem mindenkiben, de akiben, azokon látszik! Istenek vagyunk erõsen lekorlátozott "fikikai" képességekkel. Nem véletlen apelllnak a zsidajok a komplexusos átnevesünkre, vallásnak nevezett idiotizmusokkal ezen képességek blokkolására.

Mária, tovább is van, momndjam még?
Áldás!
Imre


Bizony, bizony sokszor kell leszületni ahhoz, hogy tudásra is tegyen szert a szellem és a lélek, ne csak szócséplésre.
Judit


Kedves Imre!

Mondja még.

Mire valók érzelmeink?

"Az önzetlen szeretet az IGAZSÁG, ami TUDAT, ami bölcsesség és igazán "érzelem"-mentes."

-Az önzetlen szeretet az Igazság. Az igazság a másik egyed valódi arca kendõzetlenül ? Amikor nem az én elvárásaimnak kell megfelelnie, adhatja saját magát és éppen ezért tudom olyannak szeretni amilyen.
El tudom fogadni hibáival együtt, sõt szeretem vele együtt.
-A szeretet "érzelem" mentes?
Ha elvonatkoztatok az egyéntõl, pl. szeretem a nyugodt, finom kádfürdõmet, szeretem a cicám dorombolását az ölemben? Milyen érzelemmel tölt el-boldogsággal?
Amikor családom hazaérkezik és megesszük a finom levest, amit fõztem-átbeszéljük a nap történéseit-boldognak érzem magam, érzelemmel telitve.
Szerethetek dolgokat, eseményeket?
És embereket?
Az igazság féktelen erõvel ruházhat fel bennünket.
És a szeretet?
A gyûlölet, utálat letaglóz és nem tudok semmiféle erõt meriteni- nem tudok utálni és nem vagyok hajlandó energiét pazarolni ezekre az érzésekre, egyszerûen tudomásul veszem, nem tud lehúzni, haladok emelt fejjel saját épitõ utamon, mert ezt SZERETEM tenni-nekem ez az Aranykor. Amikor az igazság kinyitja kapuját és minden nap megajándékoz újabb igazsággal a világról és én tehetek ennek érdekében, szellemében, a köd tisztul a szemekbõl.

Mit mond az énekes: " Szeretet nélkül minden ház üres, minden városka lakatlan, minden zseni félõs nyuszi csak a kalapban" :)

És mi a szerelem? Az sem létezik, csak zagyvaság?
Mária.


A szeretet nem önmagából való. Valaminek a függvénye.
Ahol nincs szeretet, ott nincs holdogság.

A boldogság

Minden testileg, szellemileg és erkölcsileg egészséges ember leghõbb vágya a boldogság. Megbolydult világunkban erre szokják mondani: "nagyon bonyolult". Ebben van némi igazság, de ha nem vagyunk képesek megállapítani, lefektetni néhány fontos alaptételt, akkor elsüllyedünk a "nagyon bonyolult" örvényében. Mindenekelõtt tudni kell, hogy az emberi érzelem- és lelkivilág kiegyensúlyozottsága a boldogság alapja. A kiegyensúlyozottság számos tényezõnek a függvénye, mégis azt kell mondani, hogy egy egészséges társadalomban, megfelelõ neveléssel és iránymutatással a polgárok nagyobb része megtalálná a napjainkban szinte elérhetetlennek tûnõ boldogságot.
Egy züllött társadalomban, melyben az örökérvényû és építõ erkölcsi értékek felbomlottak, s a polgár sekély, rövidéletû testi és anyagi örömökben keresi a boldogságot, nem nyerheti el sem boldogságot, sem a kiegyensúlyozott lelkivilágot. Ebben az esetben a társadalom erkölcsi és lélektani kérdései ugyanolyan "bonyolulttá" válnak, mint az egyéné, hiszen az egyénekbõl épül a társadalom.
A Biblia tanítása szerint, az Isten agyagból teremtette az embert és lelket lehelt bele. A lélekrõl azt tartjuk – legjobb tudomásunk szerint –, hogy az élõvilágban az Isten kizárólag csak az embernek adományozta. A lélek tulajdonképpen a hit vagy hiedelem kérdése. Tudományosan nem lehet bizonyítani se létezését, se nemlétezését. Vagy hisszük, vagy nem. Van viszont egy harmadik alkotója is az embernek, mely kézzel – mint a lélek – szintén nem megfogható, de mégis tudjuk, hogy van. Ez az ember érzelemvilága. Az ember társas lény s léte – anyagi, lélektani, érzelmi – megköveteli a másik ember közelségét, a közösségben való élést. Egymásra utaltak vagyunk, s ezen egymásra utaltság a biztosítéka létünknek és boldogulásunknak. Hosszú ezer évek tapasztalatainak egymásra rakodása olyan magas életszínvonalat eredményezett százmilliók részére, amilyen ismert történelmünk során soha nem létezett. Mégis azt látjuk, hogy az anyagi jólét és kényelem ellenére a kiegyensúlyozottság, a boldogság elnyerése csalókább, mint valaha.
Az ember, mint társas lény az érzelem – nem az értelem – szálain kötõdik embertársaihoz, közösségéhez. Míg az embert saját életének vitelében, napi gondjainak megoldásában az értelem, addig közösséghez, a társadalomhoz való viszonyát szinte kizárólag az érzelem vezérli. Ezért lehetséges az, hogy a társadalmat felforgató eszméket, mint jó és hasznos értékeket lehet elfogadtatni az egyénnel, melyek idõvel közösségi tudattá válnak. Holott ezen eszmék az egyén, a polgár érzelem- és lelkivilágának egyensúlyát célozzák meg, mellyel lerombolják az egymásrautaltság tudatát, s a társadalom egyedeire bomlik. Ezzel a polgár elveszti személyi és anyagi biztonságát, és kiszolgáltatottá válik. Van azonban egy másik tényezõ is, amiért a társadalmat felforgató eszmék gyökeret ereszthetnek.
Különbözõ tulajdonságokkal születünk e világra. Ki ilyen, ki olyan adottsággal. Kinek kiváló hangja, kinek kiváló kézügyessége van. Ki erre, ki arra fogékony a szellemiek területén is. Így egész a társadalom. Az egészséges és jól mûködõ társadalom alapsejtje az egészséges, kiegyensúlyozott család. Ilyen család csak akkor jöhet létre, ha két ember, egy férfi és nõ egymásra talál. A nyugati világ társadalmaiban az "egymásra találás" a véletlen, a szerencse függvénye. Nem létezik olyan tudomány, sem intézmény – legfeljebb csak szûk közösségekben –, amelyik a fiatalt a párválasztására megfelelõen felkészítené. A párválasztást az érzelmi vonzódás, az anyagi érdek és a vallás irányítja, befolyásolja. Ezek lehetnek figyelemreméltó tényezõk, de nem alapjai a sikeres és boldog házasságoknak. A legfontosabb, ami végsõ fokon meghatározója lesz a házasság kiegyensúlyozottságának, az egyszerûen figyelmen kívül marad. Pontosabban, legtöbbek részére nem is ismert.
Bizony, hajdanában, nem is olyan régen, mikor a fiatalokat még vagyoni megfontolás alapján párosították, nagyon sok boldogtalan házasságnak volt az elõidézõje. Jánoska tíz holdat örököl, Juliskának öt hold lesz a hozománya, s boldogok lesznek halálukig. A vallások se tudnak sokat nyújtani e kérdésben. Az azonos vallásúak esetében csupán egy ütközõpont mérséklõdik vagy küszöbölõdik ki, és ez nem lebecsülendõ. Nem lehetnek boldogok azok a házastársak se, ahol csak a vallásosság és az istenhit tartja õket össze, mert kényszer hatása alatt vannak. Ilyen kényszerítõ tényezõ volt a merev családi, vagy társadalmi elvárás és a szégyenérzet is, többek között. Nagyon sok embernek tette pokollá az életét. Láthatjuk azonban, hogy napjaink szabadossága se hozott megoldást sem az egyén, sem a társadalom részére.
Az elõzõekben szó volt a született tulajdonságok fontosságáról társadalmi vonatkozásban. Ezen adottságok még fontosabbak a házaséletben, mind az egyén, mind a társadalom szempontjából. A testileg és szellemileg egészséges ember, csakis a családon belül nyerheti el a hõn vágyott boldogságot. Ahhoz, hogy egy férfi és egy nõ egymásra találjon, szükséges, hogy két született, hasonló tulajdonságú egyén kössön házasságot, akik természetes és azonos életszemlélete a belsõ énbõl fakad. Közös elhatározással képesek megoldani a mindennapok gondjait, mert e gondok megoldását is hasonlóképpen látják. Az ilyen házasságokban a valóban komoly nézeteltérések nem alakulnak ki, mert a született alaptulajdonságok egymással párhuzamban, és nem ellentétesen haladnak. Ez tehát a maradandó, és az évek során egyre mélyülõ szeretet, így a boldogság alapja is.
Milyen iránytût adhatunk fiataljaink kezébe, mely eligazítást adhat az életüket döntõen meghatározó párválasztás komoly feladatában?
Nincsenek kutatóintézetek, melyek a született tulajdonságokat a házasság szemszögébõl tanulmányoznák. Ütött-kopott tarisznyánkban alig akad valami, mellyel gyermekeinket az életre felkészülve indíthatnánk útjukra. Pedig milyen fontos lenne, ha a különbözõ emberi természetek ismérve tantárgy lenne a középiskolák két utolsó évében. Mikor a nevelõk, szülõk, tanárok, papok által összegyûjtött ismeretek alapján, megismertetnék a fiatalt – elsõsorban – önmagával, s azután azzal a természettel, melyet majdani házastársában kell keresnie. Nincs szó a személyek szerinti párosításról. Ez társadalmi szélességben úgyse menne. A fiatalnak lenne választási lehetõsége, de azt bele kellene égetni tudatába, ha boldog akar lenni, milyen tulajdonságcsoportból válasszon. Ez se lenne hibamentes, de a házasságok túlnyomó része kiegyensúlyozott, boldog lenne. A kiegyensúlyozott és boldog társadalmakat a kiegyensúlyozott és boldog családok alkotják.
Befejezésül, a tarisznya legaljából azért mégis elõkaparhatunk néhány ütött-kopott útjelzõt. Nem esett szó a nemi életrõl, mely a házasélet velejárója. A testileg és lelkileg egészséges ember családalapítása másképp el se képzelhetõ. A tapasztalat azonban az, hogy az úgy nevezett "mézeshetek" után a nemi élet önmagában nem biztosítéka a házasság tartósságának. Vannak azonban másod-, harmadrangúnak tûnõ jelzõk, melyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy a házasulandónak némi esélyük legyen a magukhoz való pár kiválasztásában. Nagyon fontos, hogy a házastársak a szórakozás területén is egymás természetes társai legyenek. Egy éles példa: A fiú és a leány, akik érzelmileg egyre közelebb kerülnek egymáshoz ugyan, de mindig komoly vita kerekedik, mikor a fiú a vasárnap délutánokat, kedvenc labdarugó csapata pályáján kívánja eltölteni, vagy a mérkõzést a televízión megnézni. Ha egy ilyen jelentéktelennek tûnõ kérdés komoly vitára ad okot a szerelem csúcsán, akkor mi lesz, ha már házasok lesznek, a mézeshetek után? Bizony a viták hevesebbek lesznek, és a házasság keréktörõjévé válhatnak. Persze, ha a leány is örömmel megy a mérkõzésre, mert szíve szerint kedveli, akkor se vita, se gond nem adódik belõle. Ez a legkívánatosabb állapot. Ha a leány megértõ, õszintén megértõ, és néha csak azért megy a mérkõzésre, hogy kedvesével legyen, de õt valójában nem érdekli. Ha a fiú megérti ezt, és nem féltékeny, nem az jár az eszében, hogy kedvese most mit csinál, mikor nem vele van, akkor a szekér elzötyöghet, de a teljes bizalom nélkülözhetetlen. Mindez, a leány oldaláról is ugyanúgy érvényes. A lényeg, hogy bármi legyen is az, azt belsõ indíttatásból, nem kényszerbõl, hanem jó kedvvel, közös egyetértésben tegyék, és ezt tudniuk kell egymásról házasságkötés elõtt.
A született tulajdonságokat mûvelni, csiszolni lehet, de megváltoztatni nem. Nem azért vagyunk olyanok, amilyenek vagyunk, mert ilyenek akarunk lenni, hanem azért, mert azok született tulajdonságaink, belsõ énünk törvényszerû megnyilvánulásai. Óriási tévedés tehát, mikor valaki ama hiedelemben él, hogy a kiválasztottat saját elképzeléseinek megfelelõen át tudja nevelni. Ilyen hozzáállással, szándékkal nem szabad házasságot kötni, mert az aligha lesz sikeres.

Géza
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mária, Géza kicsit bele-kolontárkodott, de majd csak helyére tesszük a helyet és a tevést is. Géza, te is figyelj!
A szellem nem azonos a lélekkel! Szándékosan felcserélték a "szent hazugságban" is, amit bibloszi tekercseknek, vagyis Bibliának ismerünk. Két energetikailag más dineziójú entitásról (én-te-társ) van szó. Isten "lelke" a szellem, emberi a lélek, ami lesz jellem (jelem), vagy jelem-telenség.
Lelkkünk látványosan "emberi", de az is kitûnik, hogy a s szellemi szinteken is ég és Föld vagyunk. Nem mindenkinek van és nem csak egyformán birtokában minõségi alapon, ugyanis ezt az energiát nem mi tároljuk. Mi a csatorna vagyunk, a szûrõ. Nincs olyan, hogy tele van szeretettel, de olyan van, hogy szeretni képes, kész és minél tisztább csatornaként mûködik, annál tisztábtban fakad rajta keresztül a REND! A szeretet eredeti jelentése nem más, mint a REND és ellentéte nem a gyûlölet, hanem a fél-elem, ami nem teljes, nem egész, nem szép, mert nem ép.
Igazság, TUDAT (aki tud, ad!, Tud út...TAO =út...) és ez mind az Univerzum Törvénye, ami a REND.
A szeretet a rendezõ elv, de "semmi köze az érzelmekhez". Itt jön be a lélek-élek-élet---ÉR-szelem...ami már egy igen összetett biokémiai folymat eredménye. Régebben simán "magnetizmusnak" is nevezték, vagy ösztönnek párhuzamosan és keverten. Aki össze van zavarodva, annál a szellemi, lelki, testi jelenségek nincsenek REND-ben. Ki van billentve, blokkolva. Nincs olyan, hogy minden rendben érzelmileg, de szellemileg nem és testileg sem. Vagy zmind a három HAROM-oniába kerül, vagy egyik sem.
A szeretet, a 4 (5) elem közül a széllel írható le leginkább, ezért is keverik a széllemmel olyan könnyen.
De lássuk csak! A SZER-ELEM az az