Hivatalos felszólítást kapott a Sabbat maffia...
rta: Kameleon - Dtum: 2013. november 26. 21:53:21
kepfeltoltes.hu/131126/white_dragon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Hivatalos felszólítást kapott a Sabbat maffia: kezdjenek neki a Föld megmentésének, különben...

Az alábbi figyelmeztetés és kérdés érkezett a tokiói amerikai nagykövetséghez Japánban két héttel ezelõtt:
Teljes hr
Az alábbi figyelmeztetés és kérdés érkezett a tokiói amerikai nagykövetséghez Japánban két héttel ezelõtt:

"Befolyásos ázsiai családok egy csoportja nagy mennyiségû amerikai államkötvény birtokában van, valódiságukat a BIS (Nemzetközi Fizetések Bankja) igazolta, névértékük sok trillió dollár. Ezeket a kötvényeket az 1930-as és 40-es években bocsátották ki, az Egyesült Államokba ezekben az évtizedekben evakuált ázsiai aranyért cserébe. Azt szeretnék, ha kifizetnék ezeket a kötvényeket, hogy a pénzbõl egy hatalmas kampányt finanszírozzanak a szegénység és a környezeti pusztítás felszámolása érdekében. Vajon az amerikai kormány támogatja ezt a tervet? "

Mindeddig nem került sor válaszra.

Ugyanebben az idõben részletes információk lettek elküldve Shinzo Abe japán miniszterelnöknek, elmondva neki, hogy pontosan hogyan kell életbe léptetni a 700 trillió dollár kibocsátását az emberiség javára. Nem érkezett válasz tõle sem.

Emiatt a két illegális rezsim elleni nyomás - mindkettõt csalással választották meg - addig fog növekedni, amíg egyet nem értenek ezzel a céllal. Ezért Kína bejelentette a múlt héten, hogy nem vásárol amerikai dollárt. Ez az oka annak is, hogy egyre nagyobb katonai nyomás van Japánon és az Egyesült Államokon a vitatott japán szigetek miatt.

A következõ nagy lépés ezen rezsimek ellen, várhatóan a Koreai-félsziget újraegyesítése. Ebbõl a célból jelentõs katonai mozgások voltak Kínán belül, kínai kormányzati források szerint. A kínai hadseregen belül is volt egy tisztogatás, mondta a forrás. Egy hatalmas kampány kezdõdött a kommunista egypártrendszer ellen, de a kommunisták határozottak abban, hogy azt leverjék, mondta. A kínai sovinizmus közelmúltbeli növekedése azt is jelenti, hogy növekszik a politikai egység Kínán belül, a külsõ fenyegetésekre összpontosítva, tette hozzá.

A következõ lépés, hogy kikényszerítsék Korea egyesítését, egy hatalmas hadsereg észak-koreai határon történõ összpontosítása. Mindenekelõtt Kína biztos a gyõzelemben, a számokban mutatkozó nyomasztó fölénye okán. Másodszor az Egyesült Államok nem hajlandó kockáztatni egy nukleáris háborút a dél-koreai rabszolga rendszer védelme érdekében.

Kína nem fog beleesni egy összeesküvés csapdába, és harcolni apró szigetekért egy olyan ellenség ellen, amely még mindig kiváló légi és tengeri hatalom.

Korea újraegyesítése el fogja vágni az összeesküvést egyik fõ jövedelemforrásától. Ez is segít rákényszeríteni a jelenlegi Abe rabszolga rendszert Japánban a megállapodásra, hogy támogassák a Császári családot és a Shinto Szentélyek Szövetséget (Association of Shinto Shrines: http://www.jinjah....or.jp/en/), és elkezdjék a szegénység és a környezet pusztulásának megállítására tervezett hatalmas kampányt.

A másik lépés az összeesküvés ellen a Közel-Keleten zajlik, ahol az öböl exportáló államok elvben egyetértettek, hogy nem helyezik letétbe az olajból származó pénzt az összeesküvés irányította bankokban.

A nyugati hatalmak lépése, hogy egy alkut érjenek el Iránnal, szintén az összeesküvés vereségének az egyik jele. A cionisták által irányított média több mint 30 éve tartó tömeges, ismétlõdõ jelentései, a kísérletek, hogy háborút provokáljanak Iránnal, miközben Iránnak sohasem voltak nukleáris fegyverei. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Bush rezsim neutronbomba végû rakétákat adott évekkel ezelõtt Iránnak, állította az egykori iráni sah egyik rokona, akivel szemtõl szembe találkoztunk. Irán nem volt hajlandó elfogadni azokat. A valódi történet az, hogy Irán megy elõre, és alternatív energia technológiákat fejleszt, mely elavulttá tenné az olajat, mint energiaforrást. Ez az összeesküvés pénzügyi rendszerének olaj ellenõrzésén keresztüli irányítása elleni fenyegetés volt.

A kínaiak is teljes gõzzel folytatják az új energetikai technológiák fejlesztését.

Ez azt jelenti, hogy a New York és Los Angeles székhelyû összeesküvõk, akik felelõsek a 911 és a 311 tömeggyilkos terrortámadásokért, teljesen körül lettek véve, és el lettek szigetelve. Az olajdollár irányításuk véget ért. Ezért van, hogy az összeesküvés mérsékelt frakciói most 700 trillió dollárt próbálnak kínálni a világ népességének.

Ugyanakkor bûnügyi vizsgálatok azt mutatják, hogy a dollár rendszer irányítása most Barack Obama és az amerikai pénzügyminisztérium kezében van. Bár ez egy helyes irányban történt lépés, az amerikai dollár nem, és soha nem is volt egy igazi amerikai valuta. A legtöbb amerikai dollár, amit valaha is gyártottak, nem az Egyesült Államokban van, hanem olyan országok birtokolják, melyek aranyat, fogyasztási cikkeket, olajat stb. küldtek az USA-ba, és amiért soha nem fizettek a 'Tartozom nekeden' kívül semmivel. Ezért Obama elnöknél és a pénzügyminisztériumnál nincsenek ott az amerikai dollár rendszer jogai.

A dollárhoz való jog elsõsorban a Sárkány családhoz tartozik, mivel õk a világ legtöbb aranyának és kincseinek hagyományos tulajdonosai, melyeket a dollár rendszer támogatására használtak elsõsorban.

Az amerikai nép azonban teljesen szabad, hogy helyreállítsák az Egyesült Államok Köztársaságát, és elkezdjenek kibocsátani amerikai kormányzati valutát, amely más, mint a rosszul elnevezett amerikai dollár. A létezõ amerikai dollárt át fogják keresztelni egyszerûen csak dollárra. Egyéb devizák, mint a Bitcoin, a japán jen, stb. egymástól függetlenek.

Mivel az AI kapcsolatba lépett velem pár héttel ezelõtt azt állítva, hogy 69 számjegy értékû számítógép alapú dollárja van, és biometrikus azonosítást akart tõlem, ezen a héten ajánlok valamit.

Az e heti jelentéshez csatolva találhat egy Sárkány család jogi dokumentumot, melyet ennek a jelentésnek a szerzõje készített Benjamin Fulford, a Sárkány család tisztviselõ tagja. A dokumentum törvényes megfogalmazása alapvetõen ebben összegezhetõ: A Sárkány család egységes a küzdelemben, hogy megvédje Isten eredeti teremtését, és megõrizze azt. Ezenkívül a Fehér Sárkány Társaság fenntartja magának a jogot, hogy megvédje magát, de nem õ fogja mérni az elsõ ütést.

Csak két példánya létezik ennek a dokumentumnak, és a mai napig digitális változata nem létezett. A digitális verzió nem tartalmaz emberi DNS-t és valódi emberi ujjlenyomatot, mint az eredeti. Az eredetit be lehet mutatni egy banki azonosítás céljából.

kepfeltoltes.hu/131126/CCF20131125_00011-page-001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://benjaminfu..._00011.pdf

kepfeltoltes.hu/131126/CCF20131125_00002-page-001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://benjaminfu..._00002.pdf

Ha a pénz felszabadul a Fehér Sárkány Társaságon keresztül, az csak a nagyobb jó érdekében használható. Így a Sárkány család és szövetségesei továbbra is fokozzák a nyomást, amíg az utolsó összeesküvõ is megadja magát.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...pUDFdLuLg4