A zsidó megszálló leszállt már "hivatalosan" is Erdélyben, Partiumban
rta: postaimre - Dtum: 2013. november 28. 20:23:12
Megelõzték Aradot
A Wizz Air légitársaság tegnap felavatta a Kolozsvári Avram Iancu Nemzetközi Repülõtéren az új Kolozsvár–Tel- Aviv-járatát, amely heti kétszeres rendszerességgel, szerdán és vasárnap fog közlekedni a két város között. A repülõút két és fél órát tart.
Teljes hr
Megelõzték Aradot
A Wizz Air légitársaság tegnap felavatta a Kolozsvári Avram Iancu Nemzetközi Repülõtéren az új Kolozsvár–Tel- Aviv-járatát, amely heti kétszeres rendszerességgel, szerdán és vasárnap fog közlekedni a két város között. A repülõút két és fél órát tart.

A szerdán tartott sajtótájékoztatón Daniel de Carvalho, a Wizz Air légitársaság szóvivõje elmondta, az új járattal kiaknázzák azt a lehetõséget, hogy ne csak az izraeli turistákat vonzzák ide, hanem az üzletembereket is.

Az új járat az Erdélyben lakóknak is lehetõséget nyújt arra, hogy ellátogassanak Tel Avivba és a Szentföldre. A járat elsõ repülõgépe szerdán 16 órakor indult el Tel-Avivba 115 utassal a fedélzetén, a Tel- Aviv–Kolozsvár járat pedig 23.50 körül száll(t) le Kolozsváron, 139 utassal.

Egy Arad–Tel-Aviv-járat szükségessége már az Arad Városi Tanácsban is felmerült.
Link


Egy második légitársaság is leszáll Aradon: nevét titkolják


A szerzõdést aláírták, Dan Bãlãcel reptérigazgató szerint 2014-tõl indítja majd aradi járatait, ám a légitársaság nevét egyelõre titokban tartják. Azt viszont nem, hogy a „titokzatos légitársaság” járatainak indítását a reptér bõvítési munkálatainak befejezéséhez kötötte. Nem véletlen tehát, hogy a közelmúltban a megyei önkormányzat 2,5 millió lejt szavazott meg a reptér bõvítésére, amelynek kivitelezésére sok választási lehetõség nincs: a jelenleg szinte használaton kívüli Cargo Terminál – csak a DHL használja – egy részét alakítják át. Más kérdés, hogy a Terminál kék mûanyag borítású csarnoka nem egy derítõ látvány az utasoknak, s akkor sem lesz „vonzóbb” ha belül kialakítják a várótermet, ellenõrzési pontokat stb.
Bãlãcel ma azt nyilatkozta, a tervek szerint 2014 szeptemberében kellene átadni az átalakított Terminált, de lehet, az építõ hamarabb végez.
Aradon jelenleg csak a WizzAir száll le hetente két alkalommal.

Link

Ezek a zsidók, szabadkõmûvesek az Orsós-mossad tusványos-susványos csapattal meg megágyazott nekik a többi "nemzeti" kurafival kéz a kézben, cigányintegrácnak és egyéb humanitárius küldetésnek álcázva.

Kirekesztés helyett

Lezárni igyekszik Kelemen Hunor RMDSZ-elnök a szövetség egy korszakát, szakítani azokkal a beidegzõdésekkel, melyek – különösen kormányzati pozícióban – olyannyira jellemezték a szervezet politikáját: az állandó hatalomra ácsingózással, a túl- zott kompromisszumkényszerrel, a merjünk kicsik lenni elvvel, a jobb, ha nem emeljük fel szavunkat, maradjunk csak jófiúk meg- fontolással. Az elmúlt idõszakban a székelyföldi autonómia ügyében is határozottabb álláspontra helyezkedett a szervezet, részt vállalt a nagy menetelés szervezésében, s ígérik: új auto- nómiastatútumot terjesztenek a parlament elé.

E nagy igyekezetet azonban igencsak beárnyékolja, mi több, az irányváltás hitelességét is megkérdõ- jelezi Kelemen Hunor viszonyulása a másik két magyar párthoz, ily módon pedig a politikai pluraliz- mus elvéhez. Az európai parlamenti választásokról szólva ugyanis az RMDSZ elnöke leszögezte: kizárólag a tulipán jele alatt indulhatnak jelöltjeik, koalícióról szó sem lehet, s az egyre nagyobb identitásválsággal küszködõ MPP-vel ugyan tárgyalnak, de Tõkés Lászlóval vagy a Néppárttal nem hajlandók egy asztalhoz ülni.
Link


Ukrajna és az EU parafálta a közös légiközlekedési térségrõl szóló megállapodást

Ukrajna és az EU parafálta a közös légiközlekedési térségrõl szóló megállapodást – jelenti a litván elnökség honlapja az EU-ban.

„A Keleti Partnerség vilniusi csúcstalálkozón az Európai Unió és Ukrajna ma parafálta a közös légiközlekedési térségrõl szóló megállapodást" – olvasható a köleményben.

Közös légiközlekedési térség létrehozása egyik kulcsfontosságú eleme Ukrajna és az EU jövõbeli társulási megállapodás realizálásában a közlekedés területén.
Link