Vádirati stílusban
rta: postaimre - Dtum: 2014. februr 04. 10:58:03
Barbár korban barbár szokás barbár módon barátkozni, de a „tudatváltás” küszöbén nem csoda, ha minden fordítva nyer értelmet, s ami értelmetlen az a küszöbben felbukva, elbukva betört csõrrel õrjöng azon, miért nem léptették át az akadályon, ahogy eddig is, olajozottan csúszhatott át minden – másnak magasra tett – léc alatt. A küszöb más! Az úgy lent, mint fent stabilan buktat.
Teljes hr
Barbár korban barbár szokás barbár módon barátkozni, de a „tudatváltás” küszöbén nem csoda, ha minden fordítva nyer értelmet, s ami értelmetlen az a küszöbben felbukva, elbukva betört csõrrel õrjöng azon, miért nem léptették át az akadályon, ahogy eddig is, olajozottan csúszhatott át minden – másnak magasra tett – léc alatt. A küszöb más! Az úgy lent, mint fent stabilan buktat.

Talán érdemes lenne a Jáde Nyúllal kezdeni (nekem errõl gyermekkori kedven könyvem címe jut eszembe: Jádegyûrû lépéses mandarinkacsa rúgás) melyet a rafinált Luna-teknõsök húztak csõbe, vagy maradjunk a megalkudott Opportunity és a végre – szabott Infinity sétáló „vándorköveinek” legendáinál. Úgy látszik a „hivatalos” média rákapott a zûrös ûrre és ma már teljesen paranormális lett még az összeesküvés-elmélettelen, fantáziátlan és jól cenzúrázott sajtó is.

Pár hírt összehordtam nektek, de tényleg csak csacska távirati stílusban. Armstrong a colorádói sivatagi felvételeirõl vidáman integet! STOP! Újabb statisztákat sürgõsen felvesz a NASA! STOP!

A nukikukik üzenik: „Eeeeelllééégggg a hüllllyyyyessegggbõõõlll! SSSTOPPPP!

8000 éves nyílhegyeket, kõeszközöket hordtak a felszínre nyulak Angliában.

Egy nyúlcsalád két üreget ásott magának az Anglia délnyugati csücskében található Land's Endben, hogy megtelepedhessen. Amit ezzel elértek, az nem egy békés, csöndes nyúlotthon lett, hanem hogy a területre kiszálltak a régészek, merthogy az ásás közben 8000 éves leleteket hoztak a felszínre - írta a Mirror.
Link

Vajon mit találtak a Hold hátsó oldalán? A közelmúltban szenzációs hírt közöltek a hírügynökségek szerte a világon: a Google Moon térkép segítségével egy furcsa, háromszög alakú tárgyat találtak, amelynek szélén izzó pontokat lehetett látni. Mi lehet ez – optikai csalódás, vagy más bolygóról származó objektum?
Link

Link

A Mars ”vándorköve” zavarba hozta a tudósokat
Az Opportunity marsjáró tudóscsoportjának vezetõje, Steve Squyres elismerte, hogy a tudósok nem tudják megmagyarázni az úgynevezett ”vándorkövet”, amelyet a Mars felszínén találtak. Squyres a marsjáró feletti munka 10. évfordulójának szentelt sajtótájékoztatón beszélt errõl.

4600 éves piramist találtak - übereli a gízai gúlát is

A gízai Nagy Piramisnál néhány száz évvel idõsebb, mintegy 4600 éves lépcsõs piramist találtak amerikai régészek Egyiptom déli részén, Tell Edfuban.

Na jó, elismerem, meredek dolog összekötni Holdat és az ott magát már nem is álcázó csillaghajót (nem zufo) az emberiség történetével és a piramisokkal, no meg a kijevi tüntetésekkel pláne, de meglássátok, megéri a gondolati kört.

Hogy is volt az az Ádám-Éva a paradicsom-szószban és fõleg mikor?
Nem fog tetszeni, amit írok, de attól még vita-trágya is lehetne, bár vitán felüli és ha a sok éves ilyen-olyan kibogarászott információkat összerakjuk, kerekedik a képlet.
Na lássuk a piramis-effektust. Beindult a „nagy piramis”. Múlt évben egyre több helyrõl érkezett infó, hogy elkezdtek „világítani” piramis –csúcsok itt és ott is és ugye a földrengések száma is kicsit elszaporodott. Ugyan a piramisok ma már nem olyan hatékonysággal mûködnek,mint egykor, amikor a Holdat pályára állították és a földlemezek feszültségeit „kiegyenlíteni” volt szükség egy ilyen sugárzás-elvezetõ szerkezetre. Most az van.

Talán valaki emlékszik az 5. elem címû mesére. Na a végén ez a „nem földi” lány pont azt tette, amit egy piramisnak eredetileg is tennie kell. Elvezette a fölös energiát és nyaláb formájában „Szent Elemo tüzeként” a nagyfrekvenciás energiákat felküldi az ionoszféra irányába.

Ugye rémlik, hogy Afrika hasadozik és éppen tegnap néztem az Euro Sky csatornán, hogy egy görög szigeten egy héten belül kétszer 6-os rengés volt és ráerõsítettek, hogy ez a második NEM LEHETETT az elsõ utórengése.
Úgy tûnik, hogy ha a beszorult, beékelõdött platform nem tud darabosan törni, akkor bizony „beleremeg a Föld” abba, amit kap. Ez nem a riogatás és a rettegõs „majd lesz valami” rovat. Sok éve szó van már errõl. A legrosszabb verzió azt jelenti – ahogy a piramisok lekopott végei is- hogy hatalmas feszültség van beszorulva a lemezek közé. Ha elpattan, ahhoz képes Szantorini lepkefing lesz és bizony a Földközi - tenger helyett kapunk valami egészen mást, de leginkább egy kiadós özönvizeletet. Ca. 1,5 milliárd köbkilométer szikla „felrobbanásáról” megyen mostan szó. Ez persze Itália teljes pusztulásához és Izrael és a tengerpartok Istenítéletét is jelenti, de több is veszett Mohácsnál. Persze, ha mégsem lenne kakasztrófa, hibáztassatok nyugodtan érte!

De mi köze ennek a Holdhoz és ahhoz, hogy az ember származásáról és a nagy tömegben elõkerülõ õsi emlékekrõl, leletekrõl most ennyit beszélnek.
Már tisztáztuk, hogy az ember nem földi eredetû és az emlõsálatokhoz nagyjából semmi köze, de legközelebbi rokona – legalábbis az agyi struktúrák szintjén- a pterodaktylus. Köztünk szólva: egyre több sárkányos „jelenség”, amit ilyen-olyan területeken filmvégre kapnak azt sugallja, hogy a „rokonok” itt vannak, csak van aki bádogszárnyakon közlekedik, mert ugye mégsem lehet mindenki Batman.

A jó az egészben az, hogy már Konfuciusz is megmondta: Nem könnyû sok nézet közül kiválasztani a helyeset. Az egyik ember ezt választja, a másik az ellenkezõjét, a bölcs – egyiket sem.

Bár a magam részérõl az elõbb felvázoltakat már régen nem „nézet” kategóriaként kezelem.
De hogy jön ide a „nemzetközi helyzet fokozódása”? Nos erre is van egy „nézetem”. A Reagan által meghirdetett Csillagháborús tervek mindig és nemzetközi illuminátus háttérrel folytatódtak, folytatódnak. Kettõs lehet a „játék”. Békés és katonai célú úgy „kifelé”, mint a Föld fajainak irányába.


Az érdekes az, hogy bizony reális a veszélye annak, hogy az elmeháborodott „zsidó-patkányok” atom-háborúba sodorják a már amúgy is teljesen fertõzött légkörrel és termõréteggel rendelkezõ megbetegített Földet. Nos, nézetem szerint ezt „nem engedhetik meg” azok, akik ha nem is a teremtõk, de legalábbis alkotói minõségben már az egyébként konteósnak nem mondható Oroszország Hangja hasábjain is magamutogatják magukat. Már az álcájukkal sem nagyon bajlódnak és ugyan van mindenféle holografikus meg virtuális Blue Beam…projekt,

Link

a megtévesztés mesterei a trükkök és a valóság illúziója hálójába ugyanúgy belekavarodhatnak, mint a laikus, akit így csapdába ejtve irányíthatnak, terelhetnek.

Azért nézzetek a sok Jézus-jelenés körmére, lehet, hogy a villámoktól a zománc sérült a körmükön.


Persze az emberiséget vissza kell valahogy terelni a helyes útra, csak az már nem olyan egyszerû, ha definiáljuk egészen precízen, hogy ki számít valójában embernek és ki nem és miért.

Nyilvánvaló, hogy hamarosan, vagy „menteni”, vagy másképpen „beavatkozva” , de fel kell venni a kapcsolatot Hórusz elõdeivel…a rokonyokkal.

Nagyon finom jelzések, de egyértelmûvé teszik, hogy fékek vannak beépítve a rendszerbe és az „Emberiség” nem õrülhet meg annyira, hogy egy bizonyos parazita faj feláldozhassa a saját túlélése , vagy annak illúziója érdekében. Ebbe a körbe remekül illeszkednek a kijevi események és azok eszkalációjának tervezett szándéka. Lehet és kell is a ramazuri, de bizonyos határokat nem léphetnek át. Úgy vélem ezt a „legfelsõbb” körökben már kezdik felfogni mindezt, de a középszintû paraziták és csatlósaik nem csak ateisták, hanem kifejezetten életellenesek. Azon a szinten mindenképpen véres-hurka –szerû megoldás kell következzék.

Tisztázandó: - mindez nem szeretet-nemszeretet kérdése, tárgy
- nem történelmi, geológiai vita-alap
- nem ufológiai és nem is zoológiai kérdés
- no meg egyáltalán nem spirituális mócsing


De már megint sokat írtam, de úgy vélem mindezt már évekkel ezelõtt és számos alkalommal összefoglaltuk, csak lassan ideje is lesz annak, hogy eljuthasson a tudatba, hogy a vélemény és az elég egy irányba mutató eseményhorizont egymással ugyan lehet köszönõ viszonyban, de ennek nincs igazán már jelentõsége.