Fontos lehet
rta: postaimre - Dtum: 2014. prilis 02. 09:57:20
Szia Imre! Egy viszonylag bizalmas infót szeretnék most megosztani Veled. Egy ideje (néhány éve) tanulmányozom a háttérhatalmi munkákat, a pénzügyi elitnek nevezett rablóbanda dolgait, de nem volt valódi forrásom az interneten fellelhetõ állítások valódiságtartalmának ellenõrzésére. Ma kaptam egy linket, amelyben igen érdekes dolgokról társalog egy magát Susannak megnevezõ hölgy és egy ZAP nevezetû, a hatalmi játékokban bennfentes fickó.
Teljes hr
Szia Imre!
Egy viszonylag bizalmas infót szeretnék most megosztani Veled. Egy ideje (néhány éve) tanulmányozom a háttérhatalmi munkákat, a pénzügyi elitnek nevezett rablóbanda dolgait, de nem volt valódi forrásom az interneten fellelhetõ állítások valódiságtartalmának ellenõrzésére. Ma kaptam egy linket, amelyben igen érdekes dolgokról társalog egy magát Susannak megnevezõ hölgy és egy ZAP nevezetû, a hatalmi játékokban bennfentes fickó. A beszélgetés alapján körvonalazódni látszik egy olyan változás, amely alapjaiban eltörli a FED-et és az USD-t, és helyette az Amerikai Államkincstár által kibocsátott, aranyfedezet-hátterû (a Kínaiak és az Indonézek adják hozzá az aranyat) "TRN" nevû pénzeszköz kerül. Azt olvasom, hogy eredetileg március közepére kellett volna titokban megtörténnie ennek a váltásnak, azonban valami hiba csúszott az USA pénzügyminisztériumi tesztelésbe és elhalasztották április 6-ra a váltást. Érdekes idõpont nem? No mindegy. Azt is olvasom egy korábbi beszélgetésben, hogy az IRS (tudod, az USA NAV-ja) le fog állni egy vagy két hétre, ahogy a bankok többsége is, ha beindul az átállás. Nos, ha rákeresel a neten, biztosan fogsz találkozni olyan hírrel, miszerint az IRS leállt. Mert leállt. Nincs jelenleg az USA NAV-ja mûködõképes állapotban, nem hajtanak be adót, nem mûködnek az irodák, stb... A világszerte tapasztalható demonstrációk, a bankfiókok elfoglalása csupán ürügy lesz arra, hogy a bankok miért zárnak be egy bizonyos idõre. Spanyolországot tudnám most elmíteni elsõ körben, de Ausztráliában is zárnak be a bankok, meg hamarosan nálunk is (gondolom ezért kell a patáriát csinálniuk a tüntetõknek, meg a bankrobbantás, stb...).

Ez még csak maga a torta, a hab most jön. Találtam egy olyan dokumentumot, amelyben olyan nyilatkozat szerepel az Indonéz Swissindo (keress rá erre) tollából - aki mellesleg állítólag 180 vagy 190 ország vagyona felett rendelkezik -, hogy ez az egész vagyon egyenlõ felosztásra kerül minden egyes, ma a Földön élõ ember között. Magyarország lakossága ebbõl a vagyonból 75.092.234.880.000 $-t kap. Mielõtt összehúzod a szemöldököd, itt a: Link .

A sok olvasástól meg értelmezéstõl már gúvad a szemem, de azt kivettem a sok beszélgetésbõl és ehhez hasonló dokumentumok sokaságából, hogy idén március-áprilisára tervezték már 2008-tól ezt a váltást, bár akkoriban nem gondoltak arra, hogy az USD helyett más pénzt hozzanak forgalomba, mindent ingyenessé (szükségletek szerinti elosztás alapján) akartak tenni, eltörölve a pénzt.

Ha megnézed, a belinkelt dokumentumban szerepelnek érdekes szavak, számok: 300-ak tanácsa, White Spiritual Wonder Boy, New World Order, 666666... No meg pár védjegyzett logo... Több, mint érdekes.

Most az a nagy helyzet, hogy muszáj valamilyen világra szóló ürügyet találniuk, ha nem akarják a bitófán végezni mindannyian a jelenlegi rendszert mûködtetõ embernek látszó rohadékok, de ahogy Te is látod, nem sok siker övezi a tevékenységüket (sem Irán, sem Szíria, sem Japán, sem Ukrajna, se a többi próbálkozásuk nem hoz világháborút, aminek én nagyon örülök, mert így nem tudnak elbújni a felelõsség terhe alól.)

Azt kezdik el mostantól terjeszteni, hogy az illuminati meg a szabadkõmûvesek meg az izrahelliták bõrébe bújt mocskos szarháziak jót akartak azzal amit idáig mûveltek, aztán majd azzal fogják folytatni, hogy õk találták ki az új rendszert azért, hogy az emberiség felvirágozzon. És így is lesz, no meg abban csak reménykedhetnek, hogy az emberek nem tûzik õket kardélre meg lámpavasra.

Nem tudom mennyire vagy jó angolos, de a következõ linket is ajánlom figyelmedbe: Link

A cikk a 2014 április-július közötti csillagállásokat és fogyatkozásokat mutatja be spirituális és politikai változások üzeneteként. Minden egy felé terelõdik.

És a fõ link: Link


Áldás: