Szia Imre,
rta: postaimre - Dtum: 2014. prilis 09. 12:14:11
most voltam ...-nál, feköszöntöttem, mert most volt ...éves! Majd a közeljövõben küldök neked dedikálva egy könyvet tõle:...Mondta, hogy szõtték át a zsidók a magyar honvédséget, és hogy le kéne fejezni, hogy valóban magyar honvédség legyen. A zsidók úgy épültek, épülnek be, hogy a magyar katonai tisztekre zsidó nõket küldtek.
Teljes hr
most voltam ...-nál, feköszöntöttem, mert most volt ...éves! Majd a közeljövõben küldök neked dedikálva egy könyvet tõle:...Mondta, hogy szõtték át a zsidók a magyar honvédséget, és hogy le kéne fejezni, hogy valóban magyar honvédség legyen. A zsidók úgy épültek, épülnek be, hogy a magyar katonai tisztekre zsidó nõket küldtek. Ha egy vezetõ magyar lánynak udvarolt, akkor is elcsábítatták valami zsidó nõvel, aztán így a legtöbbnek zsidó felesége lett. Mondta ezt vele nem tudták megtenni, de akarták, ahogyan rengetegszer átverni. Nem tudom ebben a könyvben mennyire érinti a zsidó témát (félõ, hogy különben nem adnák ki) de állítólag nagyon olvasményos.
Dolgozom vele a nyelvi témán is. Odaadta CDn az anyagait, hogy oda tegyem ki, és annak adjam, ahova szeretném. De még serényen dolgozik ezen és tele van erõvel az öreg hál Istennek!
Nagyon sok érdekességet mondott a világról, és a teremtésrõl, vallásról ismét.
Pl., hogyan keletkezik az élet a világegyetemben, az anyagból (bolygók) és a tûzbõl (nap). Az anyag a nõ, a tûz a férfi megfelelõje. De az anyagból keletkezik a csillag is, tehát eredetileg egynemû volt, ahogyan az élõvilágban is látjuk az egyszerû élõlényeknél. Ez a kettõ egymás ellensége, hiszen a tûz elégeti az anyagot, elpárologtatja a vizet, vagy a föld a víz eloltja a tüzet. Ez a misztérium, ami mégis a kettõbõl életet teremt. Talán a szellem, vagy a lélek. Az élet nem létezhet sem tûz nélkül sem víz és anyag nélkül. Na most a zsidók kivették az anyát, vagy anyagot és a lelket, vagy fényt a rendszerbõl és csak a tûz maradt, a férfias jegy. Ezért az erõszakosság, a férfiuralom a hatalomban, vallásban. Ha nincs egyensúly, akkor aránytalanság lesz és végül az egész elpusztul. És azt mondta így mûködik a legparányibb atom is, ahogyan a földi élet és az egész univerzum. Tehát az egész rendszer modelle és mûködése mindenhol megtalálható. Sokat beszélgettünk még, de õ sem találta meg a megodlást, hogy miért teszik ezt a zsidók. Van erre néhány elmélete, még az is, hogy másik univerzumból jöttek... Nem tudom, de remélem mielõbb megismerjük az igazságot. Viszont azt mondja, ha nem lesz a közeljövõben átütõs változás, a bolygónak annyi, még elbújni sem tudnak a föld alá, felrobbantják a picsába. Ezt mondta az a cijájés is, hogy már csak véletlenül megnyomhatják a világot elpuszító gombot, nem kell elmebetegnek lenni hozzá. Ugynais már ilyen technikák vannak, amitõl megsemmistíhetõ...elég csak egy pillanat és nem kell itt arra várni, hogy a bolygót lelakjuk, megmérgezzük, elszemeteljük.
sajnos õ is, meg az a cijájés is, aki olyan fasz volt is azt mondja, hogy nagyon súlyos az emberek elbutultsága és nemtörõdömsége...

Ezért lenne kulcsfontossúgú az okatás!!! A legalapabb és kulcsfontosságúbb ágazat! Alap a bolygó megmentéséhez! ... A legtöbb ember berögzõdött ebbe az öngyilkos társadalmi rendbe, ami a zsidókat , a rákos sejteket szolgálja, amíg vége nem lesz...


Üdv