Kishantosi biogazdálkodás
rta: hathor - Dtum: 2014. prilis 18. 20:45:15
Vattay Szabolcsnak, a Nemzeti Hírháló rovatvezetõjének
Orbán Viktor miniszterelnök részére küldött, nem éppen hizelgõ tartalmú e-levele
Teljes hr
Original Message -----
From: Vattay Szabolcs
To:
Cc: 'Szövetség Kishantosért'
Sent: Thursday, April 17, 2014 6:59 PM
Subject: KISHANTOS


Egyáltalán nem tisztelt, sõt általam végletekig megvetett, hatalmat bitorló miniszterelnök! (orbán viktor)

A Kishantosi Vidékfejlesztési Központ által korábban bérelt földeken történt barbár pusztítás miatt emelem fel szavam, ám jól tudom, hogy ezzel csak borsót hányok a falra. Maga (nem Ön!) egy elvetemült magyar gyûlölõ bitang, aki idehaza játssza a faszagyereket (kuruckodik) az eu-ban pedig széles nyelvcsapásokkal nyalja a szaros seggeket!

Mint köztudott, és ezt egyszer majd biztosan fejére is olvassák! -- hogy egy olyan mintagazdaságot küldött padlóra (Kishantost) ami európai szinten is egyedülálló programot valósított meg. A legszigorúbb minõsítésû, BioSuisse biovetõmag elõállítása és a biogazdaság üzemeltetése mellett népfõiskolát is létrehozott, ahol több száz gazdálkodót képezett ki.

Hát ez az, ami nem tetszett magának (nem Önnek!), és persze a megbízóinak sem!

A maga (nem Ön!) regnálása idején a maga (nem Ön!) fondorlatos közremûködésével Kishantos az államtól bérelt földjeibõl egyetlen hektárt sem nyerhetett el a Nemzeti Földalapkezelõ Szervezet által tavaly kiírt, több szempontból is erõsen vitatható pályázaton, amit én a legundorítóbb gyalázatnak tartok.

A még birtokba nem lépett bérlõk kitárcsázták a már szépen fejlõdõ vetéseket, 150 millió forintra becsült kárt okozva ezzel. Maga (nem Ön!) aljasságában messze túltesz rákosi mátyáson is, akinek eszébe sem jutott volna kiszántani sarjadó vetéseket, mint azt maga (nem Ön!) hagyta. Erre a barbárságra az NFA vezetõi és az állami földügyekért felelõs államtitkár, az NFA-t felügyelõ dr. Bitay Márton Örs buzdította a bíróságon megtámadott pályázat nyerteseit, és ezek a lelketlen alakok a sajtóban ennek hangot is adtak. Nem véletlenül, mert maguk mögött érzik a maga (nem Ön!) hathatós bûnpártoló támogatását!

Az NFA magyar-gyûlölõ vezetõi és a földügyekért felelõs magyar-gyûlölõ bûnpártoló államtitkár is Kishantos esetében mi mást választott volna, mint a nyers erõszakot! – még mielõtt a bíróságon lévõ jogvita eldöntésre került volna. Módfelett gyalázatosnak tartom a maga (nem ÖN!) által pártfogolt undorítóan aljas eljárásokat. Természetesen nem vagyok annyira hülye, hogy magától (nem Öntõl!) kérjek, várjak intézkedést arra vonatkozóan, hogy haladéktalanul váltsa le dr. Bitay Mártont, valamint az NFA vezetõit is, mivel bebizonyosodott, hogy nem a jog, hanem az erõszak oldalán állnak. És ezeket nem maga (nem Ön!) ültette hatalomba, hanem a maga (nem ÖN!) megbízói, hiszen ezek ültették magát is (nem Önt) a miniszterelnöki bársonyszékbe. A maga (nem Ön!) törvénytelen regnálása alatt elkövetett gyalázatos gazemberségek egyszer minden átkozott bûnöst tetemre hívnak.

Nagyon jól tudom, mert ehhez nem kell nagy logika kikövetkeztetni, hogy maga (nem ÖN!) módfelett zsarolható „ember”, egy macskajancsi, akit dróton rángatnak! Ha ennek a gyalázatnak nem lenne 8-9 millió áldozata, akkor azt mondanám, hogy maga (nem Ön!) egy szánalmas alak!

Szégyellje magát! Vattay Szabolcs