Az Árpádsávos SZDSZ, azaz a Jobbik feladata
rta: postaimre - Dtum: 2014. jnius 02. 08:47:19
Ez most jött! Ugyan értem, hogy a titkosszolgálatok hozták létre a jóbikot is, pont a nemzeti álmagyarkodás miatt, hogy összemoshassák a zsidó-cigány ganéval, de a szegedi chanád "ügy" óta hogy van még pofátok fenntartani a látszatot?

Teljes hr
Ez most jött! Ugyan értem, hogy a titkosszolgálatok hozták létre a jóbikot is, pont a nemzeti álmagyarkodás miatt, hogy összemoshassák a zsidó-cigány ganéval, de a szegedi chanád "ügy" óta hogy van még pofátok fenntartani a látszatot? Értem én, hogy terelni kell a sok agybuggyantat és úgy, nehogy látványos lebukás legyen a vége, hanem úgy kell tenni....mintha, bár az mszp-szdsz-mdf látványosssá tett "bukás" is a bizonyított szolgálati bûncselekmények megúszására tett operatív kísérlet, a jóbik-fidesz zsidó-cigány bandának az "életben tartása" ugyanolyan parazitizmus és nemzet ellen elkövetett (emberiségellenes) bûncselekmény, de ezt pontosan tudjátok. Vagy van, aki még annyira hülye, hogy nem? Persze, hogy van!

Tényleg, mi van lázár janival? Rövid póráz? Az álpinyó még húzza? Mivel tömitek a múmiát? Lenin is megirigyelhetné lassan. Hendét nem akarjátok likvidálni, vagy már a liqud-itás is elég a zombi zsidajának?

Remélem hamarosan fütyülni fog a szél a talpatok alatt!

Posta Imrefeladó: bubó Doki
címzett: Police in Hungary ;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
info@ih.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Press in USA Embassy ;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
rusemb@euroweb.hu;
Katonai Biztonsági Hivatal ;
Katonai Felderítõ Hivatal ;
bnyo@ahiv.hu;
USA Nagykövetségi vízum
dátum: 2014. június 2. 8:08
tárgy: A zsidó-cigány fidesz és jobbik kóhn-glomerátum...feljelentés
küldõ: gmail.com
: Fontos a varázsgömbünk szerint.


"Az Árpádsávos SZDSZ, azaz a Jobbik feladata

Szia Imre !

A múltkor olvastam egy cikket a honlapodon, azzal kapcsolatban szeretnék pár tényt leírni !
Még bizonyára emlékszünk, amikor a Jobbik 2010-es választáson Borsodban tarolt. A Jobbik budapesti központjának az volt az álláspontja, hogy ezekre az emberekre csak ugródeszkaként van szükség. Magyarország észak-keleti részén a cigányterrorral szemben csak ennek a pártnak volt alternatívája és néhány nemzeti érzelmü hazafi adta a nevét a választások során ! Borsodból , az eredményekhez képest aránytalanul kevés ember jutott be a Parlamentbe, bejutottak viszont fõvárosi és vidéki zsidó emberek. Az egyik goj kivétel Endrésik Zsolt volt. Endrésik Zsolt Jobbikosként mûködött a Országgyülésben , majd megkezdõdött az ország legnagyobb nemzeti szavazóbázisának zsidó kézbe történõ átjátszása. A történet mindenki számára ismert ; Szegedi Csanád lett a BAZ megyei vezetõ , Endrésiket kizárták a Jobbikból , 11 megyei szervezetet feloszlattak, 5-nek felfüggesztették a mûködését ! Mindennek a koordinátora a párt agytrösztje,a zsidó Szabó Gábor volt. Persze a nemzeti érzelmûek fellázadtak és nyilvánosságra hozták azt, amit mindenki tudott, csak nem beszélt róla ; Szegedi Csanád zsidó származását ! Csanád, a Jobbik második embere bukása óta egy laza köpönyegforgatással nyíltan vállalja másságát...
Ez a régi történet !
A forgatókönyvet eljátszották Szolnok megyében is ! Ha visszamegyünk 2010-be, országosan a második legjobb eredményt ( Kunhegyes ) a vizitdíjról elhíresült Dr Nagy Levente érte el, közel 30%-es támogatottsággal az országban a második legjobb eredményt érte el és az országos lista 117.-helyére( !!!!) került. Valamilyen oknál fogva 2014-ben nem indult, helyette Dr Lukács Lászó mérette meg magát és 25%-os eredménnyel az országos lista 26.-helyén próbálkozott. A történet ismert, miután Balczó Zoltán bejutott az EP-be, nem a 24.helyen lévõ Zakó László, vagy a 25.helyen levõ Bertha Szilvia jutott be, hanem a 26.helyen levõ ügyvéd úr. A háttérbõl Szabó Gábor és a szintén zsidó Szeivolt István nagyvállalkozó mozgatta a szálakat. Szeivolt István azért érdekes, mert a DK-s Vadai Ágnes politikai karrierjét is finanszírozta a 2014-es választáson.Tehát egy azon idõben egy szélsõjobbos és egy szélsõbalos politikust pénzelt !!! Ha valakinek nem esne le, akkor a "Cion bölcseinek jegyzõkönyvét " kell idéznem, miszerint "létrehozzuk és finanszírozzuk a bal és jobboldali, valamint a szélsõbal és szélsõjobboldali pártokat , mi zsidók ..."
Szolnok megyében volt egy ügyes puccs, ami a borsodi események tökéletes tükörképe volt ! A kunhegyesi származású Szathmári Norbert megyei elnököt leváltották és helyére a - nem találja ki senki sem - a szintén zsidó Dr Lázár Zoltán ügyvédet nevezték ki alelnöknek ! Dr Lázár Zoltán a kulcsfigura Szabó Gábor kulcsembere , gyakorlatilag Szolnok megyében õ az "erõs ember".Õ züllesztette szét a Szolnok megyei Jobbikot és az õ tevékenysége miatt alakult át a teljes Szolnok megyei Jobbik vezetõség "Szegedi Csanádos"jellegüre... A "Szegedi Csanád - szindróma itt is tökéletesen sikerült ! Dr Lázár György kezeli Vona Gábor facebook profilját ,a központi vezetõséggel való pénzügyi és érdek összefonódás kibogozhatatlan !
A Jobbik most taktikát váltott ! Azoktól a régi , csalódott hiteles emberektõl, akire a szervezet valamikor épült, tûzzel-vassal igyekszik megszabadulni ! A célpont a fiatalság, akiket még meg lehet vezetni a nagy szavakkal ! Ezért gõzerõvel folyik a Jobbik Ifjúsági Tagozat hálózatának építése ! A színdarab beindult, a tehetetlenségénél és a lendületénél fogva még évekig fog tartani a szélhámosság ! Aki nem látja át ezt az egészet, az bízik a pártban és õsszel is rá fognak szavazni ! Aki értelmes és átlátja a buktatókat, azon gondolkodik, hogy kilépjen , vagy evezzen ina szakadtáig egy olyan hajón, aminek zsidók a kormányosai ! Nagy dilemma, mert úgy néz ki, van végre egy szimpatikus "nemzeti , jobboldali" párt, amely egy felnövekvõ fiatal generációt 10-15-évig irányban tartja - vagy zátonyra futtatja - mindeközben totális kontroll alatt tartja a társadalom egyre nagyobb szegmensét !... Döbbenetesen ravasz ez az egész ! Ha viszont valamelyik régi ,hiteles ember kilép, azonnal rárakják az áruló bélyeget és az egyszerû szavazók ezt el is hiszik róla - tehát ennek az embernek nemzeti oldalon vége van ! Az, hogy nagy bajok vannak a Jobbikban, mutatja, hogy Hegedüs Tamás , aki 2010-2014 között országgyûlési képviselõ volt, a lehetõ leggyorsabban , a napokban kilépett a pártból ! Igaz, az SZDSZ-ben kezdett,majd az MDNP-n át a Jobbikot erõsítette az ország házában, de hát ez a teljes metamorfózis, amikor az undok hernyóból szárnyaló pillangó válik...és õ már a sokadik , kilépett valamikori Jobbikos parlamenti képviselõ ...
Ez az egész teljesen olyan, mint a Magyar Gárda szétzüllesztése ! A zsidók egyébként nagyon tartanak a magyaroktól, kitartás terén és szakrálisan is . Tudják, hogy a nemzeti öntudat erõsödik, de az alapján számolnak, hogy ha valamit nem tudnak megállítani, annak az élére kell állniuk ! Így irányítják a nemzeti radikalizmust és a kellõ pillanatba félre siklatják. Ezt láthatjuk most Ukrajnában is ! Viszont az õ rendszerük hazugságra és megtévesztésre van építve, akár a homokra épített ház !
Ennélfogva törvényszerû, hogy bukni fognak és a hazugság maga alá fogja temetni õket ! De addig nekünk, magyaroknak még ki kell tartanunk ! Egyenlõre hittel, aztán anyagi természetû dogokkal...
De az már a vér és a vas ideje lesz !
"Mert jaj annak, aki meghajol, aki meghajol a saját sírjára térdel..."
A levelet küldd már a lehetõ legtöbb helyre !

Üdvözlettel

Egy olvasód"