VAN 1 JÓ ZSIDÓ - HÁT NEM?
rta: GERRY - Dtum: 2014. jlius 01. 23:26:16
1. NEM IS AZ MERT A NAMMAMA KIKERESZTELKEDETT ÉS 11 GYEREKET KÉSZÍTETT... (11 NAMMAMA VÉRVONAL)
2. ...DE TÉNYLEG VANNAK JÓ ZSIDÓK. AHOGY VONA MONDJA, PL. EZ A JOBBIKOS MAGYAR MEG MINDEGY MI MÉG...Teljes hr
1. NEM IS AZ MERT A NAMMAMA KIKERESZTELKEDETT ÉS 11 GYEREKET KÉSZÍTETT... (11 NAMMAMA VÉRVONAL)
2. ...DE TÉNYLEG VANNAK JÓ ZSIDÓK. AHOGY VONA MONDJA, PL. EZ A JOBBIKOS MAGYAR MEG MINDEGY MI MÉG...
3. A KAVICSOS LOMPOS IS KEDVELI (MEG IS SZÓLÍTOTTA RÖGVEST) MERT A GYEREK LEHET A HID - "AZ ÖSSZEKÖTÖ" - A MAGYAR ÉS A ZSIDÓ (DE CSAK A JÓ!) CSAPAT KÖZÖTT.
4. EZ (TUDATOSAN!) - NEM A MAZSIHISZ FELÉ, HANEM A JOBBIK FELÉ INDULT (ÉS ÉRKEZETT MEG!), AMIKOR MEG CSALÁRDKA LEBUKOTT, JOBBNAK LÁTTA, HOGY TÖREDEZETTSÉGMENTESEN BEVALLJA VONÁNAK, HOGY IGEN, BENNE IS CSÖRGEDEZIK, AZ A BIZONYOS DE SZINTE SEMMI JELENTÖSÉGE ÉS NYUGODTAN BIZZA CSAK RÁ A DOLGOKAT, HA LEHET AKKOR NE FAVÁGÓKÉNT HANEM RÖGTÖN EGY ICIPICI ÍROASZTALT, VIRÁGGAL TITKÁRNÖVEL ÉS ICINYKE-PICINYKE HATALOMMAL, AMIT MAJD KÉSÖBB PERSZE FELDUZZASZTHATNAK UGYANÚGY AHOGY PL. AZ V.KER-BÖL A ROGÁN BÉBIÉT.
CSALÁRDKA MEG TANULJA A HÉBERT, LEGYEN ÉBER ÉS VÁRJON, MERT KÖZELEDIK A KULCSÁTADÁS.

5. KÉRTÉTEK HÁT LEGYEN. ITT A CIKK (MÁRMINT EGY A SOKKBÓL):


Nagymamája zsidó volt, de kikeresztelkedett - jelezte Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje bemutatkozásakor. Köves Slomó rabbi szerint Jakabot is összeírná pártja.

- Annak a pártnak a képviseletében nyilatkozik, melynek alapszervezetei büszkén hirdetik a Cion bölcsei, a Mein Kampf és Szálasi ideológiáját és mûveit, miközben az ön származását használják védõpajzsként... - írta nyílt levelében a rabbi. - Vérvádakra hivatkoznak, és közben az ön ártatlanul elgázosított felmenõit használják fügefalevélként... - tette hozzá.

Köves szerint azzal, hogy a Jobbik szerint a holokauszt nem a magyarok tragédiája, félreérthetetlenül kerül kimondásra az, hogy Jakab családjának sorsa a párt szerint nem magyar sors. "A Jobbik honosította meg azt a hangot, amely a honpolgárok származásáról állításokat tesz. A Jobbik az a párt, amely legitimálta a származásra hivatkozva a kollektív bûnösség elvét" - fejtette ki a rabbi.

"A felmenõk, a származás", legyen zsidó, cigány, vagy más - nem tesz önmagában bûnössé vagy érdemessé. Ahogy nem tesz például mélyigénytelenné sem" - írta. Köves Slomó arra kéri a polgármesterjelöltet, hogy fontolja meg, "honnan jön és hová megy" és jó úton jár-e.