Tapor
rta: postaimre - Dtum: 2014. jlius 30. 18:57:41
Taporgunk-e? A minap a padlás egyik zugában megleltem a SZU-ból hazahozott kisbaltámat, ami inkább fejsze, olyan Gimlis hadiszekerce. Be is nyeleztem, még kellhet, ha a Gazprom és a II. ukrán front is ránk hozza a telet. Asztalunk van, tûzrevaló is és ahogy látom, egyre jobban hasonlítok apámra. Õ SZK-3-al aratott. Nekünk se ártana már a férgeket kaszálni, inkasszálni, taporgás helyett! Vagy ez itt a porta?
Teljes hr
Toporgunk-e? A minap a padlás egyik zugában megleltem a SZU-ból hazahozott kisbaltámat, ami inkább fejsze, olyan Gimlis hadiszekerce. Be is nyeleztem, még kellhet, ha a Gazprom és a II. ukrán front is ránk hozza a telet. Asztalunk van, tûzrevaló is és ahogy látom, egyre jobban hasonlítok apámra. Õ SZK-3-al aratott. Nekünk se ártana már a férgeket kaszálni, inkasszálni, toporgás helyett! Vagy ez itt a porta? Szent Péter ki kéne már nyitni a kaput!

De ha már a kézmûvesiparnál tartunk. Ma úgy tûnik, hogy hétfõn kezdhetek és a szlovéneknél. Na ott sem voltam még. Kicsit felszedtem itten, de majd leadom ottan. Persze ez is csak akkor biztos, ha már elmúlt.

Mint mondottam, politikai elemzést ne várjatok. Akinek még el kell magyarázni a trendet, az inkább hallgasson....másra. Rám ...a szakadék és úriember biztosra nem fogad!

De lássatok neki, mert feladat van! Egyik tagunk meg is kérdezte mi legyen az!

feladat

"Üdv Imre!

Kellene valami feladat.
Tudom, ez így egy széles tartomány,
de ha lenne egy kívánságlistád,
választhatnék belõle,
valami nekem valót."

RE: feladat

"Vihar, a kérdés jó. Mihez van huzalmad? napi 6 km futás, 200 fekvõtámasz, 50 oldal olvasás, 20 sor írás...

Cikkek fordítása, értelmezése, kommentelés nem csak itt, de okosítás a többi liberálbuzi fórumon is...?

Melyik a neked való?"Ennyit mára! Maradjatok életben és tartsátok életben az életképeseket!