Kínát megkérték, hogy hagyja abba az amerikai székhelyû...
rta: Kameleon - Dtum: 2014. szeptember 02. 19:05:50
Kínát megkérték, hogy hagyja abba az amerikai székhelyû nácionista bûnszövetkezet finanszírozását

A múlt héten a Fehér Sárkány Társaság kérte a kínai kommunista kormányt, hogy állítsa le a nácionista bûnszövetkezet finanszírozását, amely illegálisan vette át a hatalmat az Amerikai Egyesült Államok Köztársasága felett. A kérést egy magas rangú japán székhelyû kínai ügynökön keresztül küldték.
Teljes hr
A múlt héten a Fehér Sárkány Társaság kérte a kínai kommunista kormányt, hogy állítsa le a nácionista bûnszövetkezet finanszírozását, amely illegálisan vette át a hatalmat az Amerikai Egyesült Államok Köztársasága felett. A kérést egy magas rangú japán székhelyû kínai ügynökön keresztül küldték. Elmagyarázták, hogy a szélhámos amerikai vállalati kormány adósságainak szeptember 30-i fiskális év utáni finanszírozása egy olyan rezsim támogatása lenne, amely azt tervezi, hogy megszállja és feldarabolja Kínát. Ez folyamatos támogatását jelentené egy csoport gengszternek, akik terrort és tömeggyilkosságokat pénzelnek a világ minden táján. A kínaiak ezzel az amerikai nép szenvedését is meghosszabbítva rabságban tartanák õket a külföldi adósságok tovább görgetésével, mondták el neki. A FST ügynöke azt mondta, hogyha a kínai kormány nem ezen tanács szerint jár el, az azt mutatja, hogy tulajdonképpen a nácionistáknak dolgoznak. Ha kiderül, hogy ez a helyzet, akkor 500 millió kínait kellene mozgósítani, hogy kényszerítsék a kínai kormányt, hogy cselekedjen, felelte az ügynök. Egy részletes módszert körvonalaztak, hogyan tegyék ezt.

Mindeközben a NATO létrehozott egy 12 mérföld hosszú acél kerítést, hogy megvédjék 67 ország 150 VIP képviselõjét (a NATO csak 28 országgal vesz részt) egy nagy katonai szeretet fesztiválon Wales-ben, Angliában ezen a héten. Ahogy az esemény nagyobb sebességre kapcsol, az amerikai szélhámos rezsim "politikusai" és katonai lobbistái ürügyként felhasználva az Ukrajnában létrehozott válságot arra hívják fel az európai országokat, hogy fokozzák "védelmi" (azaz háborús) költségvetésüket. Más szóval pontosan az idõsebb Bush forgatókönyve szerint járnak el (ahogy az MI5 feltárta), felhívva egy új, hamis hidegháborúra, ürügyként Európa, az Egyesült Államok, Oroszország és Japán felfegyverzésére, felkészülve egy Kína elleni háborúra.

A NATO "walesi játékai": http://hungarian....ekai-0636/

Továbbá ismételt figyelmeztetések hangzanak el egy újabb "ISIS" terror eseményrõl az Egyesült Államokban, és/vagy az Egyesült Királyságban a nácionista propaganda médiában. Ez arra utal, hogy a hadiipar vállalkozói azért gyülekeznek a NATO találkozó körül, mert azt tervezik, hogy megrendeznek valami nagy hamis terrortámadás eseményt annak érdekében, hogy megnyerjék a nyilvánosság támogatását a nagyobb katonai kiadásokhoz, az MI5 forrásai szerint.

Egyre több jel utal arra, hogy megkísérlik az Egyesült Államok villamosenergia hálózatát, vagy egyes részeit leállítani. Ennek célja az amerikai pénzügyi és a Google/NSA számítógépes hálózatok leállítása, az MI5 és a gnosztikus illuminátusok forrásai szerint.

CIA források Európában eközben azt mondják, hogy "Sok ember fog meghalni" az USA-ban annak a nagy lökésnek a részeként, hogy megsemmisítsék a 911-ért, az iraki pusztításért, biológiai fegyverek terjesztéséért, és egyéb népirtó bûncselekményekért felelõs bûnözõi hálózatot.

Az FBI korábbi vezetõje, Louis Freeh elleni gyilkossági kísérlet valószínûleg ennek a hadjáratnak a része, a források szerint. Freeh mélyen érintett 911 tömeggyilkos eseményeiben, amiben több forrás is egyetért.

Ferenc Pápa is támadás alatt áll, a P2 szabadkõmûves források azt mondják, hogy bizonyíték van arra, hogy egy lassan ható méreggel került kapcsolatba, amely idegrendszeri károsodást okoz. Azért támadják a pápát, mert visszavonja olyan háborús bûnösök különleges mentelmét, mint Tony Blair és ifjabb George Bush, a források szerint.

Egy sor pénzügyi háború zajlik ezekben a napokban mind a nyilvánosság elõtt, mind titokban. Nyilvánosan az FBI azzal vádolta Oroszországot, hogy feltörte a JP Morgan, és több nagy amerikai pénzintézet pénzügyi számítógépes hálózatát. Ez a támadás számos vezetõ gyanús halála után következett, akik érintettek voltak a JP Morgan pénzügyi számítógépeinek mûködtetésében.

http://www.bloomb...cking.html

Hackeroffenzíva az amerikai bankok ellen: http://www.geopro...nkok_ellen

A nagy amerikai bankok hatalmas származékos portfóliókat használnak, melyek mögött nincs semmi, ami megakadályozná a Federal Reserve Board összeomlását, kínai kormány, és más források szerint. A JP Morgan elleni támadások azon erõfeszítés részei, hogy leállítsák ezt a származékos csalást, mondták a források.

Továbbá, ami valószínûleg egy kampánynak a része, hogy Christine Lagarde-ot, az IMF vezetõjét eltávolítsák, bejelentették, hogy a francia ügyészség csalás miatt indított ellene vizsgálatot. Az IMF Lagarde vezetése alatt természetesen továbbra is fedezetlen és megreformálatlan maradt, fõleg azért, mert az amerikai vállalati kormány nem hajlandó feladni az irányítását.

Eljárás indult az IMF-vezér, Christine Lagarde ellen: http://hvg.hu/gaz..._az_IMFvez

Egy jel, hogy a Federal Reserve Board tulajdonosai rémülten futnak, a külügyi bizottság zászlóshajójának számító kiadványban megjelent cikk, mely arra szólítja fel a Fed-et, hogy nyomtasson készpénzt, és azt közvetlenül adja át az átlag amerikaiaknak.

http://www.zerohe...sumers-cas

Amit ez valójában jelent, hogy abban reménykednek, ha csak kinyomtatják, és átadják a készpénzt, akkor képesek lesznek elkerülni, hogy a magán pénznyomó gépeiket elkobozzák. Ez olyan, mint az ostromlott király, aki kinyitja a kincstárat, és megpróbál megvesztegetni vele egy támadó paraszt csõcseléket. A probléma az, hogy a parasztok kérdezés nélkül is el tudják venni. Ugyanez igaz a Federal Reserve Boardra, miért kellene, hogy joga legyen egy kis beltenyésztett trilliárdos csoportnak a pénz létrehozásához, amikor az amerikai alkotmány világosan kimondja, hogy ez a jog a népet illeti meg.

Henry Kissinger rangidõs Fed ügynök is kiadott egy széles körben terjesztett tanulmányt, melyben egy "Új Világrendre", és az "amerikai kivételezettség" fenntartására szólít fel. Az esszé teljes hangvétele világossá tette, hogy Kissinger nem volt túl boldog, hogy látja ezt az USA uralta rendet darabokra hullani.

A Fed Ázsiában is körben rohangál, hogy megpróbáljon pénzt találni, hogy megtarthassák csalárd birodalmukat. CIA források Ázsiából jelentették, hogy Bill Clinton, Richard Armitage és mások Indonéziában próbálják rátenni a kezüket az aranyra. Ezek a források azt is elmondták, hogy az egykori iráni sah második fia lehetõvé teszi az amerikai vállalati kormány ügynökei számára, hogy hozzáférjenek a dinasztikus perzsa aranyhoz, melyet Thaiföldön tárolnak.

Japánban és Koreában a múlt héten több kísérletet is tettek a Fed ügynökei, hogy használják az arany fedezetû, csillagászati értékû történelmi kötvényeket, hogy azzal finanszírozzák az amerikai vállalati kormányt, japán kormányzati források szerint. Ennek részeként a Fehér Sárkány Társaság képviselõjének sok milliárd dollárt ajánlottak a Fed ügynökei, hogy segítsen felhasználni néhány ilyen kötvényt, hogy aranyat kapjanak értük. Elmondták nekik, hogy a FST csak akkor foglalkozik velük, ha valódi fizikai arannyal jelennek meg, nem pedig papírral.

Mindezen sikertelen Fed tevékenység és az összeesküvés háborús uszítása egyértelmû jele annak, hogy elveszítik a Föld bolygóért folyó csatát. Az internet már arra a pontra fejlõdött, hogy hamis támadásaik szinte azonnal napvilágot látnak. Beletelt néhány évtizedbe, hogy olyan hamis támadások, mint a Tonkin-öböl "incidens" nyilvánosságra kerüljenek. Eltelt néhány év, hogy a világ rájöjjön, 911 egy megrendezett támadás volt. Mostanra azonban az olyan hamis eseményekrõl, mint a malajziai járat lelövése, pár órán vagy perceken belül bárki tudhat.

Ami a legfontosabb, hogy az amerikai hadsereg már nem engedi magát manipulálni a nácionista oligarchák részérõl. Ne feledjük, hogy a Pentagon nem volt hajlandó bombázni Szíriát, és nem hajlandó megtámadni Oroszországot Ukrajnában. Üzenet a szövetségieknek: ezúttal nem fogtok kijutni a bajból, egy újabb háborút indítva.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...ba-az.html