EBOLA
rta: postaimre - Dtum: 2014. oktber 17. 18:53:00
Az ebolával kapcsolatban vegyük figyelembe minden esetben azt a tényt, hogy az Ebola nem a levegõben terjed. Bármikor, amikor az állami CDC (Center for Disease Control and Prevention – USA Járványkezelési- és Megelõzési Központ) hivatalos jelentést tesz, hogy tájékoztasson az igazságról, akkor minden doktor és nõvér ugyanezt megerõsíti. „Ez nem olyan, mint az influenza. Ez nem olyan, mint a kanyaró, nem olyan, mint a nátha. Ez nem cseppfertõzéssel terjed, és korántsem olyan fertõzõ, mint azok a betegségek.” Ezt a CDC igazgatója, Dr. Tom Frieden nyilatkozta.
Teljes hr
Az ebolával kapcsolatban vegyük figyelembe minden esetben azt a tényt, hogy az Ebola nem a levegõben terjed. Bármikor, amikor az állami CDC (Center for Disease Control and Prevention – USA Járványkezelési- és Megelõzési Központ) hivatalos jelentést tesz, hogy tájékoztasson az igazságról, akkor minden doktor és nõvér ugyanezt megerõsíti. „Ez nem olyan, mint az influenza. Ez nem olyan, mint a kanyaró, nem olyan, mint a nátha. Ez nem cseppfertõzéssel terjed, és korántsem olyan fertõzõ, mint azok a betegségek.” Ezt a CDC igazgatója, Dr. Tom Frieden nyilatkozta.

A CDC honlapján az alábbi tájékoztatás olvasható az ebola kapcsán: „Ebola is not spread through the air or by water, or in general, by food.” Azaz az ebola nem terjed a levegõben, vízben, vagy általában az élelmiszerekkel.

Link

Az emberek nem tudják elkapni a mellettük ülõktõl a buszon, vagy a repülõgépen.
A fertõzés úgy szerezhetõ meg, ha folyadékkal lenyelik, vagy injekcióval bejuttatják, ami által a szervezetben eléri a porózus membrán szöveteket, továbbá nyílt seben keresztül fertõzheti meg a szervezetet.

A mai napig azt mondják, hogy a halálos áldozatok száma megközelíti az 5000 fõt Nyugat-Afrikában, valamint 1 fõ meghalt az Egyesült Államokban és Európában 270 nap alatt. Tudta Ön, hogy legalább 98.000 ember halt meg a tavalyi évben orvosi gondatlanság miatt az USA kórházaiban? Hol van ilyenkor a CNN, hogy kiderítse mi történt? Vajon Obamát ez érdekli?

Hogy dobták be a köztudatba az Ebola veszélyt? Válasz: A média elõrukkolt egy hírrel március 19-én, miszerint 23 ember halt meg rejtélyes vérzéses lázban Új-Guineában. Megjegyzés: addig senki sem hívta õket ebolásnak, és senki sem fordított figyelmet erre. Március 19-én Dr. Sakoba Keita, a guineai Egészségügyi Minisztérium betegségmegelõzés és -elhárítási részlegének illetékese elismerte, hogy egy akkor még meghatározatlan vírusos, vérzéses láz helyi szinten felütötte a fejét, amely a 23 halálesetet eredményezte, és további vizsgálatot kért. A betegekbõl nyert mintákat elküldte Franciaországba, ahol megállapították az Ebolát.
Ezt követõen a CDC szakértõi csapatot küldött a fertõzött térségbe, akik együtt dolgoztak a WHO-val és a helyi hatóságokkal.

A médiában szenzációként robbantak be július 27-én a cikkek arról, hogy a 33 éves Dr. Kent Brantly orvos és Nancy Writebol misszionárius elkapták az ebolát Monrovia közelében, Liberiában. Mindezt Dr. Kent Brantly mondataival is alátámasztották, aki azt mondta „Fogtam a kezét a betegeknek, miközben õk meghalnak." Ezt követõen Dr. Kent Brantly és Nancy Writebol is elkapta az ebolát. A jóképû fehér orvos ezzel a sok drámával magam mögött repült aztán betegen a CDC Emory Egyetemi Kórházba, Atlantába.

Amerikában a híradások közben fut a „The Young and the Restless” ("Nyughatatlan fiatalok”) szappanopera orvosokkal, és bajban lennék, ha meg kellene mondani a különbséget a két történet között. "Dr. Kent Brantly" esete nem úgy hangzik, mintha szappanopera jellegû lenne? A történet minden bizonnyal úgy hangzik, mint egy szappanopera: A fehér orvos, aki a kezében tartja a haldokló bennszülötteket Afrikában, megkapja õ is a gyilkos vírust, ezért visszarepül az Egyesült Államokba. A tévénézõk szerte a világon azt kérdezi: "Vajon túl fogja élni?"

Õ is túl fogja élni természetesen, akár csak Nancy Writebol. Brantlyt – miután búcsút vett örökre a feleségétõl - mégis megmenti egyetlen adag Ebola elleni szérum: Link
Wow! Ez hatalmas, és valóságosan is hangzik.

Eközben Thomas Eric Duncan az elsõ „fekete”, aki meghalt Ebola fertõzésben Amerikában, és olyan hírek kaptak szárnyra, hogy azért, mert fekete és emiatt eltérõ kezelést kapott. Volt egy kis rejtély is a személyével kapcsolatban, hiszen egyszer azt mondták a CNN-en, hogy Thomas Eric Duncan elmenekült libériából a betegség kitörése elõtt, de akkor hogyan kaphatta el? A másik hírben pedig azt közölték október elején, hogy csak a rokonait ment meglátogatni Dallasba.

Néhány adás, amely bebizonyítja, hogy az Ebola HOAX: Link, Link, Link

Valami embereket öl elzárt falvakban Libériában, Sierra Leonéban, Elefántcsontparton és Nigériában. Az errõl szóló fényképes bizonyítékokat könnyen hamisíthatták, és sok esetben bizonyítottan hamisak is. Ez azt jelenti, hogy nem azt mutatják, ami valójában ezekben az országokban folyik.
Guinea: "Egészségügyi tisztviselõket ölt meg a „csõcselék”, mert azt hitték, hogy megfertõzik az embereket a vírussal".

2014. szeptember 17-én „csõcselék” falusiak megöltek egy ’Ebola Awareness ' csapatot egy Guinea fõvárosától 900 kilométerre fekvõ faluban. Guinea tudósítója beszámolt arról, hogy a helyiek megtámadták egy csapatot, amely helyi ügyintézõkbõl, két egészségügyi tisztbõl, egy prédikátorból, és a három újságíróból állt.

A tudósító szerint, a falusiak kezdeményezték a támadást, mert úgy gondolták, hogy az Ebola "egy politikai hazugság, amit a hatóságok terjesztenek, és a betegség nem létezik." Hasonló zavargások voltak korábban Nzérékoré-ban is augusztus hónapban, mert a lakosság körében olyan híresztelések terjedtek, hogy „az egészségügyi tisztviselõk, akiknek a feladata a fertõtlenítés, valójában piacokon fertõzik meg az embereket a vírussal.”

Vajon véletlen, hogy a halálos áldozatok számának növekedése Guineában leállt, miután a zavargásokat követõen a kormány leállította a további egészségügyi "Ebola csapat" küldését?

Obama indukálja a harcot az Ebolával szemben, és az Ebola egyszerûen az ürügy "orvosi" statárium bevezetéséhez. A cél az, hogy megfélemlítsék a tömegeket, hogy a törvényi intézkedéseket szigoríthassák és csapatokat küldhessenek Nyugat Afrikába.

Forrás: Henry Makow írása alapján...