Exkluzív: Egy terrorszervezet sajtósa a szerb-magyar határ mentén készített beszámolót
rta: postaimre - Dtum: 2015. jlius 31. 11:57:54
Jó-jó, a 'magyar rendõrsegget" ki lehetett volna hagyni, de a többi már tényleg titkosszolgálati bohózat. A déli szomszédunk határáról jelentkezett be egy terrorista sajtós, azzal hogy elpanaszolja sanyarú sorsát és hogy a magyar rendõrség a „menekülttársaival” együtt üldözi õket.
Teljes hr
Jó-jó, a 'magyar rendõrsegget" ki lehetett volna hagyni, de a többi már tényleg titkosszolgálati bohózat. A déli szomszédunk határáról jelentkezett be egy terrorista sajtós, azzal hogy elpanaszolja sanyarú sorsát és hogy a magyar rendõrség a „menekülttársaival” együtt üldözi õket.

A terrorista csoport közepén elõl az a Thaer Al-Nashaf pózol gépfegyverrel, aki most a szerb -magyar határ mentén próbál bejutni a hazánkba.

Köszönhetõen a mesterségesen kirobbantott „arab tavasznak” a közel-keleti háborúk, konfliktusok, népirtások és etnikai vallási üldözések hatására emberek milliói kénytelenek voltak elhagyni otthonukat. Sokan belsõ emigrációba kényszerültek, a kedvezõbb feltételek miatt menekültek százezrei indultak az Európai Unió felé, akik közé ezrével bújnak meg szökésben lévõ terroristák, vagy épp olyanok akiket szándékosan küldtek különbözõ feladatokkal megbízva.

Szíriában és Irakban is a terroristák elleni háború kimenetele a kormányerõk gyõzelmét vetíti elõ, ami azt jelenti hogy a nyugat által támogatott terroristák vagy meghalnak a háborúban vagy megszöknek és Európába emigrálnak.

Az elmúlt idõszakban Szaúd-Arábia és Katar leállította azoknak terrorszervezeteknek vagy csoportoknak a finanszírozását akik meghátráltak vagy területeket vesztettek el a szíriai és iraki kormányerõkkel szembe.

A magát Szíriai Szabad Hadseregnek(FSA) nevezett terrorszervezet is hasonló sorsra jutott. A nyugat által „mérsékelt iszlamista csoportként” beállított gyilkos banda az emigrációban Ankarában székelõ ellenzéki árnyék kormány hadseregeként mûködik Szíriában. Az FSA erejébõl sokat veszített, mert tagjainak többsége az A-Kaida szíriai ágának számító Nuszra Fronthoz lépet át, miután képtelen volt állásait megtartani a Assad vezette kormányerõkkel szembe.

A damaszkuszi vezetés már ewgy éve erre figyelmezeti Európát, hogy a menekültek közé terroristák fognak beférközni. Idáig csak hallani meg sejteni lehetett errõl, de most saját maguk által készített felvételek bizonyítják, hogy itt vannak közöttünk.
11798362_10153389584920873_916182932_n

Thaer Al-Nashaf terrorista és celeb jó pénzért a katari AlJazeera csatornán buzdítja az embereket, hogy csatlakozzanak a terrorszervezetekhez.

A többi terrorszervezettel szövetségeben lévõ Szíriai Szabad Hadsereg(FSA) nevû terrorszervezetek egyik terroristája akit gyakran a szervezet szóvivõjeként és legfontosabb riportereként állítanak be a szerb –magyar határról jelentkezett be egy beszámoló anyaggal amiben a menekültek helyzetérõl beszél.

Thaer Al-Nashef az FSA egyik terroristája és celebe, az elmúlt években gyakran tûnt fel katari és szaúdi csatornákon amiben a dzsihádra buzdította a világ muszlimait. Természetesen jól tudjuk, hogy az ilyen mûsorokban való szerepléséért szép összeget szoktak fizetni. Viszont a két vahabita állam levette a kezét az FSA-ról és Al-Nashefról is mivel nem értek el eredményeket, nem voltak elég sikeresek a toborzásban.

Al-Nashef ezért kénytelen volt elszökni Szíriából és a menekültek közé elbújva elindult az Európai Unió felé, hogy kihasználja az európai szociális rendszer elõnyeit és menedékjogot kérjen és szép összegû segélyt kapjon valamelyik EU-s államtól.

Al-Nashef hónapokra eltûnt egyszer csak egy videofelvételen bukkant fel és állítása szerint már a szerb-magyar határnál van több „menekült társával együtt, embertelen körülmények között. A megszökött terrorista sajnáltatja magát, hogy két napja élelem és víz nélkül vannak a senki földjén és mindenféle bogár csípésektõl szenved.

Felháborodottan támadja a magyar hatóságokat, akiket kegyetlen embereknek állít be, mert állítása szerint üldözi õket és kiképzett kutyákat eresztenek a menekültekre.

Al-Nashef hazugsággal illeti európaikat és felteszi a kérdést, hogy hol van a demokrácia és emberi jogok amiket a nyugat ígért nekik.

A terrorista tovább panaszkodik, hogy Magyarország az EU kapuja ahol szándékosan kapnak el minden menekültek és erõszakkal kényszerítik a regisztrálásra. Al-Nashef óva inti a utána jövõ társait, hogy vigyázzanak a magyar hatóságoktól nehogy a elkapják õket, mert ha itt regisztrálnak nem tudnak tovább menni, ahol sokkal jobb körülmények és lehetõségek(segélyek) vannak mint Magyarországon.

Nem tudjuk pontosan a felvétel mikor készülhetett, a videomegosztó oldalakra július 26.-án került fel.
Link