Imre!
rta: postaimre - Dtum: 2015. augusztus 20. 21:14:30
Tõled tanultam meg másként látni a dolgokat, és ez mindig az eszemben van, nagyon hálás vagyok érte. Ez a fajta látásmód döbbentett rá pár érdekes dologra, amit szeretnék megosztani veled, hátha ezekkel így még nem foglalkoztál. Az a csoportunk, amit Te hívtál életre, amikor nálunk jártál, azóta is üzemel és tesszük, a dolgunk. Többek közt megosztjuk egymással a fontosabb infókat.mint pl. ezeket is, amiket most neked leírok.
Teljes hr

Tõled tanultam meg másként látni a dolgokat, és ez mindig az eszemben van, nagyon hálás vagyok érte. Ez a fajta látásmód döbbentett rá pár érdekes dologra, amit szeretnék megosztani veled, hátha ezekkel így még nem foglalkoztál. Az a csoportunk, amit Te hívtál életre, amikor nálunk jártál, azóta is üzemel és tesszük, a dolgunk. Többek közt megosztjuk egymással a fontosabb infókat.mint pl. ezeket is, amiket most neked leírok.
A megfigyelések persze a spirituális irányultságommal ötvözõdve csapódnak le.
Mivel több ilyen név egybeeséssel találkoztam, ezért gondolom, hogy ez már így nem lehet véletlen, hanem szinte köze van a névnek a vele elvégeztetendõ dologhoz. pl. Aczél György idején acélosodik (kezd megkeményedni))a sz@r helyzet. "1957 nyarán felvetette a késõbb hírhedtté vált „három T” (tiltás, tûrés, támogatás) irányelvét". A folyók a Föld érrendszere és Aczél idejében építenek egy sor vasmûvet a Dunára, ami szerintem olyan szimbólum, mintha a keringési rendszerünket akarnák elfolytani. Némeht Miklós segíti a berlini (német - h) fal, a vasfüggöny lebontását, "elõsegítve ezzel Európa egyesítését", és "1990 februárjában helyreállítja a diplomáciai kapcsolatot a Vatikánnal." Lehet, hogy az Orr - bán (A bánok a középkori Magyar Királyság különleges területi hatalommal felruházott tisztségviselõi voltak.) Viktor-ia idejére idõzítik a teljes megszállásunkat, íme a bevándorlók, akik ha azt mondják, menekültek, még igazolni sem kell magukat.
Az Omega együttes a 13. lemezén 1987-ben arról énekel, hogy új Babilon épül. A borítóján ez a kép. Kísértetiesen hasonlít a szept. 11-i 2 torony lerombolásához,pfff. Ez az album angolul is megjelent.
Szövegközi kép 1

A két toronyról hosszasan lehetne elmélkedni, hogy egy kaput szimbolizált, ami az új világba,( NWO) vezet, és szerintem (többek közt)azért is rombolták le, hogy a helyébe egy sokkal magasabbat építsenek, mert gondolom, hogy mostanra érett meg hozzá a technika, és innen akarnak majd irányítani, és még õk mondják Nimródra, hogy gõgbõl emelte Bábel tornyát, pedíg nekik nincs saját ötletük, mert a mi tudásunkból élnek, amit persze megfordítottak, ezért lett romboló a hatása. Mi róttunk jobbról balra, hogy az intuíció hassa át az írást, és most a héberek írnak így.


A WTC-vel együtt a Pent-agon lerombolása szerintem egy ártó erõkkel való megtermékenyítési rítus volt, mivel az épület teljesen úgy néz ki, mint egy nõi nemi szerv. (Fraud örülne ennek biztos) A pentaton az öt tiszta hang és a pent-agon egy áthangolási, elhangolási szertartás lehetett, mivel a Pentagonnak 7 körfolyosója van, mint a 7 hang, és ebbõl 2 a föld alatt. Az agon jelenthet agóniát is, mert a g egyenlõ a lehúzó gravitációs erõvel.
Szövegközi kép 2

Az amerikai szabad-os-ság szobra olyan árnyékot vet, mint egy sáska, és persze a makkon áll.
Szövegközi kép 3

Az USA állam formája olyan, mint egy mindent benyelõ óriás cet. Egyébként meg 12 clark nevû megyéje van, ami rákos sejtet jelent. A clarkkal a bõrrák fokát jelölik.


A Chicago c. filmben a sztárügyvéd az elítélt nõi foglyokat mindet felmenti, csak a magyar Hal-enszki Katalint végzik ki. A kötél általi halálát nagyon részletesen be is mutatják, és közben még sok-sok név utalás történik arra, hogy a magyaroknak mi módon kell veszniük. pl goog - le, ahol a sárkány gyõz.

Szövegközi kép 4

És megint egy beszédes kép, a szabadság szobrunkat hátulról inzultáló formát alakítottak ki a Gellért hegyen.

Szövegközi kép 5

Ugyanez a téma férfi változatban, a riói szobor esete.

Szövegközi kép 6

A salamon temploma olyan, mint egy tank.

Szövegközi kép 7Szövegközi kép 8
Az meg már egy egész hosszú téma, hogy a Bábel tornyát, mely Szíria területén állt. hogyan hordták át egy hídon az asszír (azaz ellen-szír, azaz SZER-etlen, vagyis szer-etet nélküli szer-telen,) vagyis a káoszt megtestesítõ oldalra. A Bábel tornya kerek volt, mely szakrális forma, és õk a bábeli kövekbõl egy négyszögletes templomot építettek maguknak, mely a börtön, a fogság, az anyagba zárás szimbóluma. Ezt a dolgot nézhetjük úgy is, mintha az agy jobb és bal féltekéje lenne e két földrész és a híd a két agyfélteke közti membrán, s így a történet megfelelhet a "Mózes átkel a Vörös tengeren c. sztorinak, mert amikor áthordták a köveket, lebontották a hidat, így zárva börtönbe a lelket, hogy ne legyen visszaút. Ha a bábeli építõköveket a nyelvünk betûinek tekintjük, akkor a történet úgy szól, hogy a mi õsi nyelvünk köveibõl jött létre az összes többi nyelv, csak azoknak már nincs szakrális tartalma, mivel a szó az rezgés és a rezgés az formát hoz létre, és az õseink úgy neveztek el egy-egy tárgyat, hogy látták a tárgyat elnevezõ szõ éteri képét, s ezt az árnyékot rajzolták le. Ezért ha egy tárgyat nem magyar szóval illetnek, abban nincs már benne a tárgyat hordozó rezgés. Az egyik összejövetelen valaki szóba hozta,hogy a világban az emberek miért ennyire zombik, erre azt mondtam, hogy mert nem a magyar nyelvet beszélik, és kifejtettem, hogy a többi nyelv mennyire leépíti az agyat, mivel leépítõ rezgést hoz létre, ahogy beszélik a népek a saját nyelvüket.

Végezetül ezt is hosszasan kutattam, és teljesen meg vagyok gyõzõdve róla, hogy a kollektív tudat, ahogy gondolkodunk (és erre nagyon rásegít a média az álhíreivel, direkt) az ferdíti el a Föld tengelyét, mivel ha a nimródi tudásra vetülne a gondolatunk, akkor a Szíriuszról kapnánk az energiát, információt, de mi most máshonnan kapjuk, és úgy kaphatjuk máshonnan, hogy arra néz a bolygónk. Márpedíg ha régen az Orionra nézett a Föld. akkor az csakis a tudat süllyedése miatt fordult el onnan. De ezt már nem részletezem.

Bocsánat, hogy raboltam az idõdet. Áldás,