KI Á B R Á N D U L T A M ?
rta: spartakusz - Dtum: 2015. augusztus 30. 09:31:27
VANNAK REMÉNYT VESZTETTEK AKIK BEFOLYÁSOLJÁK KÖRNYEZETÜKET VÉLEMÉNYÜKKEL ÉS SAJNOS ANNAK HANGOT IS ADNAK - PEDIG ÉN TUDOM!
A TEREMTÕ NEM ENGEDI ÚJBÓL ELPUSZTÍTANI TEREMTMÉNYEIT!

EBEN KELL SEGÍTENI - A HÁBORÚS USZÍTÓKTÓL ÉS AZOK SEGÍTÕITÕL - MEG KELL SZABADULNI AZ EMBERISÉGNEK...
ID. KISS LÁSZLÓ
Teljes hr
KI VAGYOK ÁBRÁNDULVA?
spartakusz
2015.08.29. 17:24
https://www.youtu.
..Y2Vd5XX1gA a népek nem akarnak háborút - a háborús uszítók azok akik akarják - hogy lehetne õket leszerelni... spari... ui: meg kell oldani
[Szerkesztés] [Törlés]

spartakusz
2015.08.29. 17:21
http://indavideo..
.._ebredni_1 Kedves Julia - hogy élhetõ túl ami ránk vár - nézd meg a videót id. Kiss László
[Szerkesztés] [Törlés]

YYYYYYYYYYYYYYYYYY

A LEMONDÁS?


Alex-andros
2015.08.29. 17:51
hogy lehetne õket leszerelni... Egy-egy ilyen uszító, szervezõ báb kilövése esetén 10 áll a helyére. Megfontolatlan lenne az az uralkodó rendszer, amely nem így gondolkodik. Megoldás? A folyamat megfelelõ pontján, magát a rendszert zilálni, pusztítani függetlenül attól, hogy élünk vagy halunk. (röviden nem lehet nagy precizitással megfogalmazni)

YYYYYYYYYYYYY

A MEGADÁS?


Julia
2015.08.29. 19:57
Ösmagyar, köszi a tippet, de mar megprobaltam többször is - nem valtozik semmi! Spari, ha hihetöek a tervek - akkor Europara az atomhaboru var - azt meg nem lehet tulelni!

YYYYYYYYYYYYYYY

REND A LELKE MINDENNEK - NO IGEN, DE MELYIK REND?


Julia
2015.08.29. 22:06
Köszönet a remenytkeltö zöld szinert! Hiaba - rend a lelke mindennek, most mar nyugodtan mehetek aludni. Mindenkinek nyugodalmas jo ejszakat!

TALÁN EZ?

http://kanadaihir...s/#respond

NEM EZ!

AMI TETTRE KÉSZTESSEN:

László Kiss · Bázakerettye, Zala, Hungary
Éva Demeter - ÍGY SEM LESZ DÓZSA GYÖRGY unokája!

Mert - mirõl is van szó, nem mozdul a hallgattak többség - tûr és szenved - aki nem bírja menekül el innen! Így hazát szülõföldet megvédeni nem lehet. Már minden szenvedõ tudja - saját-bõrén megtapasztalva, hogy akik uralkodnak felette sanyargatva és irtva - közönséges köztörvényes bûnözõk! És akik ebben segítik asszisztálnak hozzá bûntársak! Ez a népünk irtása mellett ami a célja - még biztosítási csalást követett el - de elkövette a deviza csalást is - évek - sok évek bíráskodásai se hoztak a deviza csalások magsegítésére - hisz a jogszolgáltatásnál is õk ülnek - egy út maradt a megoldásra - ha rádöbbentek, hogy magyar van és van magyar ellenes - az együttes összefogás a magyargyûlölõk és írtok likvidálása - BÉKÉS MÁR NEM JÁRHATÓ A NEM BÉKÉS KEVÉS ÁLDOZATTAL MÉG EREDMÉNYT HOZHAT NEKÜNK!
ENGEM KI RENDÕRKÉNT VÉDTE ÕKET SEM KÍMÉLTEK AMIKOR 67 %-RA LE ROKKANTAM - A CSODÁVAL HATÁROS MÓDON MA IS KÜZDÕK ELLENÜK MERT MA MÁR TUDOM ÕK AZ ÉN HALÁLOS ELLENSÉGEM - ÉS HA A HALÁLOS ELLENSÉGEM NEM ÖLÖM MEG AZ ÖL MEG ENGEM!

VÉGTELEN NEM TÜRELEMMEL ID. Kiss László
Tetszik · Válasz · 1 · 15 órája

IDEÍRTAM:
http://karosz.hu/...om=1202097

SZÓVAL:

Elsõ kérdés ami felmerül bennem - HOL RONTOTTUK EL?

TALÁN AZ ARANYBULLA 1222 - mert a jó törvényei között megtaláltam ma a megosztást - igen ha befogadóak voltunk akkor nem termelünk magunk ellen ellenséget - melyik passzusra gondolok - arra amelyik tiltja vallás és nemzet megnevezésével különbözõ hivatalok gyakorlását!

HELYESEN ELRETTENTÕ TÖRVÉNY KELLETT VOLNA AMI VISSZATARTOTTA VOLNA AZ UZSORÁTÓL A CSALÁSTÓL meg stb. - tõl az egységben ténykedõket!

A MÁSIK KÉRDÉS AMI FELMERÜLT BENNEM - LEHET E OLYAN TÁRSADALMAT ÉPÍTENI AMIBEN NINCS uzsora - CSALÁS - LOPÁS, ÖLÉS, HAZUDOZÁS, élõsködés kizsákmányolás - DIKTATÚRA - HÁBORÚ ÉS stb. hasonló közerkölcsbe ütközõ vétkek!

A VÁLASZ ADOTT - N E M L E H E T!

AZT LEHET, HOGY MÉRSÉKLEM - MINIMÁLISRA CSÖKKENTEM ANNAK A LEHETÕSÉGÉT, HOGY ELPUSZTÍTSANAK - az üzenet úgy szól :
"....ha nem ölöm meg a halálos ellenségem, aki az életemre tör bár milyen formában - akkor az öl meg engem..."

csak diktatúra van - parancs uralom - a hozott törvények betartása, így abszolút ember - szabadság nincs emberek közösségeiben..."

BEFEJEZÉSÜL:

sajnálom julia végkövetkeztetését a "...bölcs korban XXI.SZ. ELEJE..." EURÓPÁRA ATOMHÁBORÚ VÁR..."

HA EZ VALÓS KÖVETKEZTETÉS - AKKOR TÉNYLEG ÉN IS
K I Á B R Á N D U L T A M EBEN A FIZIKA VILÁGÁBAN!

DE A REMÉNY OTT VAN - AKIK NEM AKARNAK ELPUSZTULNI A VÉGSÕ ÓRÁBAN ÖSSZEFOGVA EGYMÁS KEZÉT SEGÍTIK A TÚLÉLÉST AZ ATOM ELLEN IS!

EBBEN A KÉRDÉSEBEN VÉGES TÜRELEMMEL:

ID. KISS LÁSZLÓ
KELT BÁZAKERETTYE 2015. AUGUSZTUS 30-ÁN VASÁRNAP 07:04- ÓRAKOR ÍRTAM NEKTEK!