24. órában vagyunk a pontos idõ: 23 óra 50 perc!
rta: postaimre - Dtum: 2015. szeptember 23. 15:07:08
Mészáros az NBH-s? Ettõl azért komolyabb elemzést el bírtam volna viselni a nagy büdös zsidó--cigány helyzettel kapcsolatban, de nyilván így üzentek, hogy mire nem szabad figyelni, vagy mégis! A pontos idõ, 32 óra 45 perc...a meccsnek rég vége! "Nekünk és fõleg nekem nagyon tele van a hócipõm ezekkel az életükért futó menekültekkel! Miért is? Többek közt azért is, mert az európai vezetõk mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává!

Teljes hr
Mészáros az NBH-s? Ettõl azért komolyabb elemzést el bírtam volna viselni a nagy büdös zsidó--cigány helyzettel kapcsolatban, de nyilván így üzentek, hogy mire nem szabad figyelni, vagy mégis!A pontos idõ, 32 óra 45 perc...a meccsnek rég vége! "Nekünk és fõleg nekem nagyon tele van a hócipõm ezekkel az életükért futó menekültekkel! Miért is? Többek közt azért is, mert az európai vezetõk mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává!
Most pedig azt látom, hogy egy emberöltõ és vége Európának! Addig pedig etetjük õket, majd hálából gyerekeinket nyomorba döntik, velünk együtt. Keményen és határozottan kell lépnünk,
hiszen megmaradásunk a tét.
24. órában vagyunk a pontos idõ: 23 óra 50 perc!

Az a magyar politikus, aki ezt nem látja az hazaáruló!
Európai politikus, aki ezt nem látja Európa árulója!

Mészáros Imre
elnök,
Gój Motoros Egyesület
+36-30-9-41-61-81"