Ali Baba és a 40 rabbi
rta: postaimre - Dtum: 2015. szeptember 25. 12:50:19
Ez az az írás, aminek nem kellene megszületni, de léten-nyomon utamban állt, így kipenderítem, ne maradjon a szülõcsatornában. Fájjon másnak is a fail, avagy náci-faj újkori története, mely a régi korokat idézi, amikor még körök voltak, hol most ökrök elletve lettek. Akkor belevágok, hátha megjön a kedvem is, ahhoz, amit most inkább a kény szerébõl teszek.
Teljes hr
Ez az az írás, aminek nem kellene megszületni, de léten-nyomon utamban állt, így kipenderítem, ne maradjon a szülõcsatornában. Fájjon másnak is a fail, avagy náci-faj újkori története, mely a régi korokat idézi, amikor még körök voltak, hol most ökrök elletve lettek. Akkor belevágok, hátha megjön a kedvem is, ahhoz, amit most inkább a kény szerébõl teszek.

Elemi ellenállás van bennem minden írás, összefoglaló és elemzés kapcsán. Idejét múlt és így fölösleges. Ez zsigeri érzésem egy ideje. Ezt a mostanit sem fogjátok érteni, s ha mégis, úgy annak sincs igazán már jelentõsége.

Hol is kezdjem? 2010, vagy korábban? Mondjuk i.e. 11500-ban? Rendben, maradjon a helyzet rövid ismertetése közelebbi dátumhoz hû. Tehát „menekülthelyzet”. 2009-ben végleg lebukott a zsidó szabadkõmûves-jezsuita-cionista…bilderberges összeesküvés. Kellet új terv, hogy Izrael-Usa-EU ne kezdhessen világháborúba a zsidó vezetõik kóhn-spirációja okán, így megszületett a nagy ötlet a korábban már tervezett kétpólusú világrendrõl. Na jó, ezt már tervezték, de mivel 2010-ben már izraelnek ki kellett volna provokálnia a világháborút és Oroszország és Kína is beolvasztásra került volna cionista pakliba, így sürgõsen lépniük Kelet. Persze Kína és Oroszország ugyanolyan zsidófertõzött területek, mint bármely potens pontja a bolygónak, de ez most kapóra jön, mert álcának is remek fedõtörténet, hogy õk nem kiiktatni, hanem megvédeni akarják az összeesküvõ zsidókat a saját maguktól, s mára megértük, hogy Izrael új „barátai” Kína és Oroszország lettek. Hogy telik az idõ. A barátaidat tartsd magadhoz közel, az ellenségeidet még közelebb! De térjünk vissza 2010-hez. Szíriában még csend van. Azaz már nincs, mert az oroszok a törökkel, szírekkel, Libanonnal sürgõs tárgyalásba és diplomáciai nagyüzembe kezdenek. Assad bejárja az országot és megegyezik Erdogánnal, Ahmadinedzsaddal…a következõ 5 éves tervrõl. Erre ki emlékszik még? Link AS-SUWAYDA / In-Kal Secu.

Mostanra beérett a gyümölcs. Válogatott, fizetett „turisták” nacionalizálják a liberális zsidó-keresztény európai buzi-parádétól visszhagos, korrupt „európai” liberális kulturális sokszínûséget, mely nemrég még cigány-mámorban és zsidó hallelújában leledzve készítette elõ egy új államiság, a zsidó-cigány autonóm világcsászárság összeesküvését. De lépjünk tovább! Szóval, idõ közben az össze titkosszolgálat fejet cserélt, sõt ki is derült, hogy mindenki meg van figyelve, le van hallgatva és természetesen tudnak mindenrõl. Merkel (Hitler lány) még 2011-ben bejelenti, hogy a liberalizmus megbukott, Clintonné 2013-ban bejelenti, hogy elveszítették az információs háborút. Lépésrõl-lépésre, de a média, hírgyártó szervek…sorra fordulna Keletre és persze Kelet is fordul nyugatra, mert Kelet az új Nyugat. Átveszi pénzügyileg, katonailag, szellemileg, vallásilag…szóval cakkompúder a zsidó-mételyezett ostoba Nyugat értelmesebb részét, technológiáját és nem erõszakkal, hanem Szun-Ce-s puha nyomásgyakorlással. Szankciók? Igen, köszönik szépen jól vannak, sõt ez erõsíti a hazai gazdaságot. Háborúk? Igen, irányítottan, szépen, komótosan, de kellett ennyi év, hogy az ügynökhálózat is felFEDje magát és megindul-mason a takarítás a Kaukázusokon keresztül Délnek és Nyugatnak.

A pakliban benne volt, hisz ez is volt a terv. A Nyugat ebben kooperál, hisz a „hatalom” azon „problémával” találja szemben magát, hogy létre hoztak egy mûködésképtelen rendszert és ha nem lesz világháború, úgy nem tudják fenntartani a látszatát annak, hogy béke van. Az új „ideológiai” a visszanemesítés, nemzetiesítés, autonomizálás, elkülönülés egy újabb szövets-égi rendszerben, mely faji alapon szervezõdik és valójában a gyökerekhez nyúl vissza…, de ezt rendszert a már meglévõ „elit” kell megkösse, de nem maga számára, mert õk korruptak, zsidók, szabadkõmûvesek és mégsem tehetnek mást. Új, tiszta szellemileg kiegyensúlyozott, stabil, igaz emberek viszont nem nagyon kapkodnak a jövõ víziójáért…pedig valójában nincs semmilyen „háború”. Vagyis, úgy van, hogy nincs. Afrika felfejlõdik, Kína ott van. Persze mocskos munka, mert ugye egy meglévõ érdekrendszert és hozott humanid anyagot kell Emberré formálni sebtiben. a sterillé agymosott bandát. A kereskedelem, együttmûködés, világgazdaság robog ezerrel. Kerülik, kikerülik a szabadkõmûves zsidó közvetítõket, illetve magukhoz kötik, lekötik õket. Kényes ügylet, mert mindenkirõl dosszié van, kompromittáló anyagok, zsarolható azokban a „körökben”. Ettõl függetlenül világbéke készül, a történelem eddigi legnagyobb békéje. Alaszkán keresztül vezetõ gyorsvasút köti össze hamarosan Dél-Afrikai Köztársaságot és Argentínát. A két pólus valójában egy, csak a gyeplõ kerül át „Putyin kezébe Obama kezébõl”. De itt nem is a személy a lényeges, hisz valójában egy szerepet kell betölteni.

De benneteket jobban érdekel az érdek, mely diktál ebben a káosznak tûnõ dinamikus renddel bíró logikus rendszerben, nemde? Nincs illúzióm, nem aki nem érett meg az nem ért meg eztán sem. Az érdekszervezetek újragondolásáról van szó, a hibridek szelekciójáról, semlegesítésérõl, összegyûjtésérõl és -lényegében- likvidálásáról. Globális szintû folyamat, minden valamire való szervezet, erõszak-bíró organizáció és organizmus erre a tervre van ráállítva. Minden egyszerre zajlik ezért nehéz lekövetni, de minden egy irányba mutat.
-klíma
-víz
-energia
-etnikai tisztogatás
-vallási káosz
-háborúk
-gazdasági krízis
-politikai krízis
-történelmi krízis
Soroljam még…mert úgy tûnik, hogy az oktatás, irodalom, iskolarendszer, egészségügy, vállalkozások, kereskedelem, honvédelem, közigazgatás, rendvédelem…tudomány…minden részterületen, mintha összefonódva, de nagy iparkodással menne az ide-oda átszervezés, „határrevízió”…és sorra buknak meg a tabuk és hullanak a leplek a nagy elõre bejósolt mesterségesen generált „népvándoroltatás” kellõs közepében.

BRICS, Rubel, Jüan, Dollár…új gazdasági mechanizmus, intézményrendszer, hitelminõsítõ, szuperbank, Ázsia, Afrika és Amerika –központ? Európa szépen beáll a sorba…, vagy …, de nincs is vagy.
Izrael és a zsidó terrorveszély felszámolása kulcskérdés. Ügynökhálózat felszámolás és átstrukturálás zajlik, de sok kérdés van még nyitva. Ami kulcskérdés, az elbutított, megnyomorított lelkû, szellemû és testû önvédelmi és természetes reflexeivel már nem rendelkezõ, igazságszeretetre és kimondására alkalmatlanná tett, liberális agymosott, vagy fanatizáltan idegbajossá tett tömegek leszûrése és a köztük is és a kulcspozíciókba helyezett irányítóik, terelõik az „emberiség” zsarolói, zsarnokgyíkjai (tirannoszauruszai) napfényre terelése kulcskérdés. Mehetne ez a központi médián keresztül, de a medián a közepet, közepest jelenti és jelenleg a közepes szint az ásóbéka feneke alatt két ásónyomnyira van, szellemi csúcspontját tekintve. Az igazság sokkoló és gazdasági, morális, politikai, vallási…egyszóval a társadalomnak nevezett irányított, terelt csürhe teljes káoszba döntését eredményezné. Alig hinnék, s ha igen, akkor sem tudnak vele mit kezdeni, mert ha igen, akkor azonnal agyon kellene verniük az össze „vezetõt” az említett szinteke, az meg ugye az „emberiség projekt” teljes kudarcát eredményezõ aktivitást jelentene.

De nyugi van. Isten nagyvonalú és még a saját hülyeségét is képes megbocsájtani. Nem kicsit galoppoztatta el a földi parazitáit és nem sok híján ez a teljes törlést eredményezte volna. Az illumináti és a B’naiB’irth…de a többi „ártalmatlan” szabadkõmûves –jezsuita-mormon- (összességében zsidó-cigány) társaság nem csipkeverõ szakkör ám) és ugyan egy ideig úgy tûnhetett, hogy jó ötlet egy szûk hibrid körnek ekkora hatalmat adni a kezébe, hogy öljenek, pusztítsanak, hazudjanak és dúljanak minden emberi értéket (melyet mi annak vélünk)…, de ez az az opció nem vezetett a várt eredményre. Illetve az „istenek” egyik típusa ezt is várta, a másik meg most nagyon morcos. De errõl tudnotok sem kell.

Amirõl kell, arról meg úgy sem vesztek tudomást. Szóval, Izrael felszámolása és a terrorista zsidó „faj” és irányítói likvidálása elkerülhetetlen. Közel –Kelettel ismerkedik most Európa…illetve Európa most ismeri csak fel Jew-rópát, hogy valójában a zsidó-katolikus összeesküvõk a muszlim szemitákkal közösben perverz mocskos játékot ûztek, ûznek az emberekkel. A fenyegetés egyértelmû. Katonai mozgósítás, polgári védelem, sõt maga a polgár is kénytelen a lusta tohonya agyát lassan gondolkodásra használni és kóhn-frontálja magát a tényekkel.

Nem tetszik? nekem igen! Lassan eljön az „én idõm” es. Bár lassan, de biztosan ez egyre kevésbé érdekel. Nem kihívás az idióták „mentése”…
Egy pillanat alatt egész Európa bemozdult és rossz szomszédi v-iszonya lett, miközben Ukrajnában háború, Moldávia kész rá…Románia, Bulgária…Jugoszlávia és Csehszlovákia is, de Lengyelország és Nemétország…és gyakorlatilag minden „álnemzeti” cionista, vagy anticionist, vagy liberális, esetleg „nemzeti”, vagy nevezheted bárminek kormányzat egy kottából játszik. A zsidó alakot váltani igyekszik, beolvadni a „nemzetibe” és lesz eztán nacionalista…mint annak idején, Hitler-Siklgruber idejében. De nem változott semmi, ahogy Hitler – Merkel vonal sem, se a judapesti német bevonális emlékmû, vagy Horn Brüsszeli szobra, vagy a képmutatások zöme, mely ugyanolyan hazugság, mint amilyenekhez eddig hozzá voltunk szoktatva, csak nem tudtuk még, hogy az-ok. De mára legyen világos az ok! Ami történik oka és okozói is vannak. Mi vagyunk az okok. De mi vagyunk az okozók is, ki-ki szerény képességei szerint és dimenzió-jártassága alapján kapja meg a besorolását, beosztását.

Mindenki érdeke, hogy a lehetõ leggyorsabban és legzökkenõmentesebben menjen végbe a változás, mely az „emberiség” szelekcióját illeti. A „menekültek” kérdése valójában zsidó-kérdés. persze nem csak zsidókról van itt szó, hanem az ügynökseregükrõl, menthetetlen fertõzöttekrõl, agymosottakról…akiknek „menekülniük kell”, és/vagy színt vallani. Egyiptomban megkezdték a tisztogatás. Kaukázusban és most Szír területen és persze jewrópába terelTEKen is megy az adatbázis –futtatás. Minden szolgálat összejátszik ebben a kérdésben, nincs NATO és nincs Oroszország „ellentét”. Jól elõkészített munka zajlik, kölcsönös „kiutasítgatásokkal” és a java csak eztán jön. A jövõ hírei zöme Oroszországról fognak szólni. Orbán egyelõre hivatalosan is a jóbiknak megírt program papírformája szerint lépeget Moszkva utasítására, de Európa egészének „üdvére”. Bére valószínûleg az „új” EU rendszer, vagy a V4 tiszteletbeli elnökének szerepe lesz és a bohózat következõ fejezetében Vona-Zazrivec fog bohóckodni, mint nemzeti, nemzetszocialista, népnemzeti néppárti fitymaszûkület. A fokozatosság elve a sok barom és a „demokrácia” miatt elengedhetetlen kellék. Lesz kis szükölés, mert a „nemzetegyesítést” és a cigány-zsidó összeesküvõket nekik kell egy táborba passzírozni a sok ostoba magyarral. Ezt fel kell még tupírozni az ide telepítendõ „menekült” izraelitákkal, melybõl most is van 2 millió, már határokóhn belül és a visszaterelt cigányokkal…miközben Erdély függetlenedik, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja és lehet még Õrvidék is vissza lesz rendezve, sõt a Szent Korona égiszére hivatkozva becsatlakozik Horvátország is megent a „Szent Szövetségbe”. Okos alku, ugye? Habsburgok adnak király-purgyét is és a lengyel király ezt jóvá is hagyja, miközben minden oroszok cárja is trónra lép. A lényeg nem is ez, hanem az átrendezõdés, mely esélyt ad a normális létre és a bûnösöket (érdemek szerint) el lehet takarítani csendben. Nagy zajt nem csaphatnak, mert az egész rendszer velejéig romlott és nincs nembûnös, megalkuvó gerinctelen sunyi a hivatalokban és a zöld asztalok mellett. Sajnos az össze rendõrt, ügyészt, bírót, politikust sem lehet likvidálni (pedig de szeretném) egy rövid sorozattal, mert a rendszerben t-ERROR keletkezne és zárlatos lenne, ugyanis ez a parazita fogyasztói társadalom nem lenne képes feldolgozni egy ilyen szükségszerû traumát. Igen, a tetvekre, idiótákra is tekintettel kell lenni, hisz ez a szaporító anyag, amely a jövõ generációját a tojólyukján keresztül engedi és tán azokból már lehet némileg ember. Két generációnak kell így nagy iramban megjelenni és a minõségbõl, nem a szapora parazita fajtából, melynek a sokasodásának gyorsan véget kell vetni. Ez nem is lehet titok! A HUN birodalom újra éled, egyelõre tele álhunyóval, de ezen most változtatni nem a mi dolgunk. Az ébresztés nem kívánságmûsor. De az, hogy a fajok szét lesznek válogatva, ne legyen kérdés, még akkor sem, ha mára akkora nagynak tûnik a keveredés. Ember-nemember…ilyen egyszerû ez. Aki emberi minõséget ér el, az marad, aki nem az megy a …
Erkölcs és becsület a jelszó és persze újra kell gondolni a vallási mániát is, mely az anya, nõ és a férfi, no meg a gyermek fogalmát és szerepét is helyére kell tegye. Isten így akarja. Ha nem, akkor is így lesz!
Nem megyek a részletekbe jobban, az oldalon kin van minden és túl van már magyarázva rég. Ami engem illet már nagyon unom. Nem a változást, chemtrailt…közönyt, hanem az értetlenséget, éretlenséget. Ezt kudarcként élem meg. Végül is a többit is, de minél több kudarc ér, annál szívósabb leszek. Elmehetnék így is szivattyúnak. Változtatnom kell nekem is. Mivel nem lesz „nagy háború”, így a bennem felgyülemlett bosszúvágyat másoknak kell kiélni. Az biztos, hogy nem megyek bele, hogy szabadon elmehessen minden gané, ahová akar, alku fejében! Ha mód lesz rá, nem akarom összemocskolni a kezem sem ezzel a parazita bandával. A lábam is megteszi. De addig is …közben napok teltek el, mert vagy 2 hete kezdtem bele ebbe a rövid semmitmondásba. Be kellene fejezni, de nagyon!


Miközben Európában kitör a kamuháboború, a holokamu…és a gyalázat, minden szépen rendes kerékvágásba fordul. A hulladék összetakarít maga után és elhordja magát. De ezt józan ésszel nem lehet józanul szemlélni! Moszkva rendezi a muszlim világot, felszabadítja Jewrópát a faszista-náci zsidó veszélytõl, bankároktól és átveszi a világgazdaságot, csak így csendben. Kína csendestársként, majd egyre hangosabban alátámasztja az „új gazdasági mechanizmust”. Persze sokan meg fognak halni! Remélem! Azt is, hogy személyesen intézhetek el sok férget, vagy ha nem is én magam, de legalábbis közöm lesz a célszemélyek likvidálásához. Ez nem tölt el jó érzéssel. Most, hogy lassan a külföldi munkavállalásnak is vége, vagy nekiállok könyvet írni, vagy elkezdem a csirkeprojektet, magángazdálkodást, vagy kimegyek Dombaszba szétnézni és kicsit felvasaltatom a ráncaimat, vagy mindezt így, ebben a sorrendben. Van még 2-3 év arra, hogy komótosan baxakodjanak egymással és átszervezzék a rendszart, a jóbikos zsidó csürhét is megfuttassák…, mert az istenbarma nép vihogva kívánja saját pusztulását. A népet pedig nem illik kiirtani…pedig nagyon megérett rá (mindegy mi az oka, hogy megmérgezték az elméjét, lelkét…meggyõzõdésem, hogy a zömnek sem bocsánata, sem lehetõsége nincs már ezen változtatni. A „szeretlek Magyarország” projekt és az „érezd magad otthon” baromságok nem nekem valók. Jó ha jön a háború és bármi lesz, az biztos, ölni tudnék zokszó nélkül és nagyon, persze higgadtan és demokratikusan no meg szükségbõl, hazaszeretetbõl és ellenvetés nélkül, majd késõbb megbánva és az istenre, vagy mi re rákenve a dolgot, hisz õ akarta ezt, mi meg a kis majmai mit is tehetnénk, ha a nagy szarházi így alakította a dolgait. Persze valahol nevetek az egészen, mert röhejes, szánalmas az összeesküvés-gyakorlat és a társadalomnak nevezett csürhe terelése, „oktatása”, manipulálása., de ha isten lennék, szégyellném a pofámat amiatt, hogy ez a csorda a számlámra ír(t)ható. Ide ez az írásom az utolsó. Folytatás a másik oldalon, odaát, ahol a zigazság is van. Nem akarok már sokat írni. Nincs hozzá huzalmam. Elmúlt. De többen úgy érzik, hogy meg kell osszák a gondolataikat és nektek is kell egy fészek, ahol hitetlenkedhettek, anyázhattok és bánthatjátok egymást. Így itt megtaláltok:
http://www.magyarnemzetikormany.com/piuvb/
Link


Akinek regisztráriós gondja akad, ne szégyellje. Valamiért nem egyszerû, de van akinek sikerül, van, akinek nem. Olvasni így is tud, hozzá meg rég nem szóltok már érdemben, így csak pár aktív tagnak lenne hasznos a bejegyeztetés, hátha gyûjtik a híreket, vagy elmagyarázzák a világ folyását, ahogy eddig is tették, több-kevesebb sikerrel.

Ha valakinek gondja van: dokibubo@gmail.com cím alatt kereshet.

A dolgok paradox logikája szerint most kellene a legjobban egymásra találnotok és végre megegyezni mindenben, de nem lesz így. Nem lehet. A keserû poharat fenékig kell üríteni! Ez mindenkinek a maga játszmája, sorskönyve. De ne higgyétek, hogy itt és most van vége. Igazából el sem kezdõdött még. Ne feledjétek, semmi nem az, aminek látszik, s ha mégis, az ebben a világban nem illeszkedõ élmény, így szabaduljatok meg az élménytõl mihamarabb! Viszlát odaát!

Hogy is mondják arrafelé az idióta jóbikos zsidó körökben? Szebb jövõt? Az igazság ettõl sokkal kacifántosabb, mert az egyenest alig értik. Az iszlám menti meg Európát...a zsidó csürhétõl!